2777
2789

رفتارشون با من و داداشم زمین تا آسمون فرق داشت و داره 

هیچوقت یادم نمیره دبیرستانی بودم بهم پول تو جیبی نمیدادن انتظار داشتن مثل بچه مهد کودکی ها با لقمه برم مدرسه 😏 همیشه ی خدا وقتی دوستام میگفتن پول بذاریم خوراکی بخریم من خودمو میکشیدم کنار 😔 یه بارم یکیشون فهمید رفت همینجوری برای منم خرید اون موقع له شدم داغون شدم غرورم هزار تیکه شد ، بعد از مدرسه هم میرفتم خونه انگار نه انگار که از مدرسه برگشتم نه نهاری نه آبی نه چیزی ، دهن باز میکردم مامانم فحشم میداد میگفت برو یه تخم مرغ بزن بخور دیگه ، تمام کارامو خودم انجام میدادم لباسامو میشستم اتو میزدم ظرف میشستم ولی عوضش داداشم یعنی هر چی بلا سر من آوردن داره تلافی میکنه ، ۲۱ سالشه وقتی از مدرسه برمیگشت مامانم جلوش مرغ میذاشت به اضافه نوشابه و سالاد و میوه و خلاصه‌ همه چی 

از زور اینکه پشت کنکور نمونه رفت آزاد ثبت نام کرد برگشت به بابام گفت وظیفته پولشو بدی اگه نداشتی بچه نمیاوردی ، دوتا عروس هلندی گرفته ول کرده تو خونه صبح تا شب جیغ میزنن بابام نمیتونه بخوابه همیشه سردرده ، مامانم خون گریه میکنه از دستش ، صبح میره بیرون شب ساعت ۳ میاد خونه ، بعد جالب اینجاست یه بار گفتم خب بهش بگید نکنه این کارارو برگشتن گفتن نه ولش کن افسردگی میگیره 😊 ولی من افسردگی نمیگرفتم آدم نبودم که 

آخرشم تا ۱۷ سالم شد منو شوهر دادن انگار مثل بعضی دخترا دوس پسر داشتم یا میرفتم تو خونه این پسر اون پسر 

شوهرم روزی هزار بار میگه بابات خواست نون خور کم بشه وگرنه کدوم احمقی بچه ۱۷ ساله رو شوهر میده 😔 هر چی بگه حق داره

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بگو تو چی بودی دختر ۱۷ ساله گرفتی!

کم نیار

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تو چی بودی دختر ۱۷ ساله گرفتی!کم نیار

گفتم 

میگه من وقت ازدواجم بود و معرف تورو معرفی کرد اگه جواب منفی میدادید میرفتم پی کارم ولی گویا بابات از خداش بود 😔

فقط نگو که هنوز باهاشون در ارتباطی😐

تو یه شهر هستیم دوتا کوچه اونورتر هستن آخرین بار یادم نیست کی رفتم 

😐مگه جنگه راجب شوهر نیست که

شوهرش سواستفاده میکنه میگه چرا ۱۷ شوهرت دادن

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

همه ی حرفات به کنار . ولی وقتی شوهرت میگه کروم احمقی بچه ی ۱۷ ساله رو شوهر میده . واقعا تعجب کردم مگه خودش خواستگاریت نیومده بود ؟ اگه بچه بودی اونم عاقله! چرا اومده خواستگاری یه بچه 🙄😐 

گفتم میگه من وقت ازدواجم بود و معرف تورو معرفی کرد اگه جواب منفی میدادید میرفتم پی کارم ولی گویا باب ...

بگو از خداتم باشه دختر ترگل ورگل دادن بهت

دعای خیر کن پشت سر پدرم

والا من که نامادری داشتم انقدر سختی نکشیدم که تو کشیدی.

البته میدونی چیه؟

ما بچه اولیا موش آزمایشگاهی مامان باباها بودیم.

هر بلایی سر ما میاوردن،دومی به بعد تازه یادشون میفتاد باید پدری،مادری کنند.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

پس شوهرتم آدم نرمالی نیست که اومده خواستگاری یه دختر 17ساله چندان ناراضی هم نبوده نزار کسی دلت بشکنه تو کار خونه می کردی نون خور اضافی نبودی پدر و مادرت وظیفشون بوده خرجیت بدن  بدم اومد از مامان و بابات امیدوارم داداشت خونشونو تو شیشه کنه تقاص دل تورو پس بدن و این که دوست پسر داشتن یا نداشتن از وظایف پدر و مادر کم نمی کنه می‌دونی حالم از پدر و مادرهای ایرانی بهم میخوره این قدر دیدم بلا سر بچه هاشون میارن که چندشم میشه از این آدما به جای تو منم حرصم گرفت 

خیلی طولانی نخوندم ولی دختر در خانه پدر تا وقتی مجرد نفقه داره طبق قانون 

ولی پسر تا سن هجده سالگی بعدش پدر وظیفه ایی نداره به پسر نفقه بده فقط تا هجده سالگی پسر

دختر بعد ازدواج در خانه شوهر نفقه داره و وظیفه شوهر است

جهیزیه وظیفه شوهره 

کار منزل وظیفه زن نیست لطف زن است چه در خانه پدر چه در خانه شوهر طبق قانون

گفتم میگه من وقت ازدواجم بود و معرف تورو معرفی کرد اگه جواب منفی میدادید میرفتم پی کارم ولی گویا باب ...

وا این چه طرز صحبت کردنه . درسته شرایط خانوادت اصلا خوب نبوده اما جلوی شوهرت ازشون بدگویی نگن که فکر کنه حامی نداری حتی اگه واقعا حامی نداری نزار شوهرت متوجه بشه .