2777
2789
عنوان

درد سمت چپ قفسه سینه و دست😭

36 بازدید | 11 پست

بچها من خیلی استرسیم ی بار زخم معده گرفتم دوسال پیش داروخوردم خوب شد از اون موقع زیر سینه چپم درد میکرد گاهی و هعی حس میکنم میزنه ب دست چپ یا پای چپ نمی‌فهمم این حسا واقعیه یا بخاطر استرس منه 

دو سال پیش رفتم دکتر قلب اکو شدم گف هیچی نیس از استرس تپش قلب داری یه بارم سال پیش رفتم اون دگ اکو‌ نکرد نوار قلب گرفت و اینا بازم گف هیچی نیس 

ولی جدیدا باز امتحانام شروع شده هعی حس میکنم سمت چپ قفسه سینم روی سینه چپم تیر می‌کشه انگار توش برق تولید میشه و میزنع دست چپم بازم دارم استرس میگیرم 

کسی هست کمکم کنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینطوریم حتی حملات پنیکم بهم دست میده و کافیه یگم استرس بگیرم تا از گردن تا انگشت دست چپم تیر میکشه و درد میگیره و قفسه سینمم تیر میکشه حتی وقتی نفس میکشم

استرس و اضطراب ادمو نابود میکنه حتما یه روانپزشک برو ب خاطر 

ب من دوتا دارو داد بهتر شدم 

اما سعی کن خودت ،خودتو بهتر کنی 

مدیتیشن کن،پیاده روی بدو،برو بیرون توی طبیعت،اهنگای شاد گوش بده،از مکان و موقعیتای استرس زا دور باش در حد توانت،شکرگزاری کن 

منم اینطوریم حتی حملات پنیکم بهم دست میده و کافیه یگم استرس بگیرم تا از گردن تا انگشت دست چپم تیر می ...

دقیقا منم دو ساله پنیک بهم دست میده یه بارم بابتش رفتم دکتر ولی داروهام در حد کلردیازپوکساید بود دگ ادامه ندادم