2777
2789
عنوان

شوهرم و زندگیمو دیگه نمیخام

137 بازدید | 12 پست

دلم میخاد بمیرم 😭 😭 😭 😭 😭 😭 خستم چرا سرنوشتمو اینجوری نوشت خدا من که بنده خوبت بودم من که همیشه سر وقت نمازمو خوندم روزی هزار دفعه شکرت میکردم من که انقد عاشق خودت و ائمه بودم چرا بازنذگیم ابن کارو کردی چراااا مگه من چه گناهی کرده بودم که انقد در به دری کشیدم به خاطر یه بچه 

تو که می‌دونستی من چقدر شوهرمو دوست داشتم چقدر تو ذهنم برای آینده نقشه کشیده بودم چرا اینجوری شد زندگیم نا بود شد 

سه ساله آزگار شوهرم آمپول میزد به امید اینکه از بیضه هاش نمونه برداری کنن اسپرم پیدا شه ای وی اف کنیم 

اما همونم نبود 

دلسرد شدم از زندگی دلم میخاد بمیرم با عشق با شوهرم ازدواج کردم درسته بچه همه چی نیس ولی من بدون بچه چطور زندگی کنم هیچ امیدی ندارم دست و دلم سست شده 

همش گریه میکنم شوهرم میگه برو طلاق بگیر به پای من نسوز 

اما من میگم بیا بریم دنبال اسپرم اهدایی شاید از این راه بچه دار شدیم حیفه زندگیمون بهم بخوره 

دلم خیلی شکسته زندگی برام تموم شده الان مرده متحرکم‌

هیچکس منو درک نمیکنه می‌دونم شمایی که این تاپیک و میبینی شاید پیش خودت منو مسخره کنی درکم نکنی ولی من نوشتم تا آروم شم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه خدا اونی که نماز وروزه هاش رو سر وقت میخونه میگیره رو بی خیال به خال خودش ول میکنه.

منم تو مجردی عاشق خدا واعمع و..بودم 

این شد زندگیم.زندگی سگ شرافت داره به زندگی من.

ولی من نمی خوام بزارم بچه هام نماز و...بخونن تو مجردی  والا

عزیزم نا امید نشو ناامیدی از طرف شیطانه.شما که اینقدر همسرتو دوس داری به پاش بمون اگه هیچ جوره امکانش نبود میتونی بچه بیاری بزرگ کنی.چه بسا خیلیا اینجوری طلاق گرفتن ولی ازدواج بعدی شوهرشون بد شده.رویان رفتی؟

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

عزیزم ایران اسپرم اهدایی نیست که

چی میشه مگه بچه نباشه

نفیم از جای گرم درنمیادا

میدونم سخته ولی خب خودتو بذار جای شوهرت ببین جاتون عوض میشد اگه دلت میخاست اون چیکار کنه

یبار بشین باهاش صحبت کن و بگو پرونده این موضوع رو برای همیشه بین خودتون ببندید