2777
2789
عنوان

کی میاد بریم تور

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 47 پست
اصولا تور یه مدیر داره که همه برنامه های سفرو میچینه و مسئولیت به عهدش هستاینجوری ک تو مجازی یکیو پی ...

ینی باید بگردم دنبال یه اکیپ؟

ای بابا سخت شد که

اینجوری منم اجازه نمیدن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشاشو درار🤣من همسرم تا حالا نشده یه چی بگم نه بیاره میگه دلم نمیاد🤣البته منم خوب رامش میکنمچن سالت ...

چجوری رامش میکنی؟

از اول روش برش داشتی یا کم کم بلد شدی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

ینی باید بگردم دنبال یه اکیپ؟ای بابا سخت شد کهاینجوری منم اجازه نمیدن

اره عزیزم

بزن دیوار تورهارو پیدا میکنی بعد اکثرا دفترهم دارن ک باید حضوری بری و اول همه چیزو ببینی

میتونی از اژانس های مسافرتیم سوال کنی

دربدترین حالت تنها بری بهتراز باادمای ناشناسه

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿

عزیزم پیشنهاد میکنم خودت تک نفره وارد این تورهای مسافرتی بشی. ،احتمالا اونجا هم افرادی هستن ک تکی اومدن و باهاشون حور میشی برای سفرای بعدی

تورهای یک روزه کوهنوردی،،ازین ها میتونی بری و همسفر حقیقی پیدا کنی،مجازی یکم ریسک داره

چجوری رامش میکنی؟از اول روش برش داشتی یا کم کم بلد شدی

خیلی باهاش مهربونم.  حتی اگه قهر باشم باهاش غذاش بدون منت و غر آمادست حتی جای خوابمو عوض نمیکنم. هواشو دارم. خیلی پشتشم. و از لحاظ رابطه جن.سی خیلی هواشو دارم همکاری میکنم باهاش و کلی چیزایه دیگه... البته از اول همینجور بود حتی زمان دوستیمون. میگه تو که اینقدر خوبی چرا باید دلتو بشکونم بخاطر یه مسافرت یا یه کاری.... اها یادم رفت بگم خیلیم به خونوادش احترام میزارم و همینا باعث شده تا این ثانیه از زندگیمون یکبارم بهم نگه بالاچشات ابرو

یه تعلیقی سیاسی🤕

عزیزم پیشنهاد میکنم خودت تک نفره وارد این تورهای مسافرتی بشی. ،احتمالا اونجا هم افرادی هستن ک تکی او ...

خب من انقد ازاد نیستم هی برم و ازونجا دوس پیدا کنم

یه دوست پایه دختر هم داشتم از کاروان مشهد و راهیان پیدا کردیم همو 

قرار شد کلی تور باهم بریم

بعد یبار رفتیم شیراز اونجا دعوامون شد تو شهر غریب ولم کرد به امون خدا.

کاش میتونستم به اون بگم خبلی پایه بود ولی بد حرکتی زد

خدانکنه یه روزی خیانت کنه بهتدیدت کلا تسبت بهش عوض میشه

احتمال اینکه من خیانت کنم هست ولی اگه اون خیانت کنه نیست. مطمعنم اینو. اگه ازاد گذاشته منو کلا خصلت خونوادگیشونه. همه اینجورن و بهترین ادماان. 

یه تعلیقی سیاسی🤕

پس ذاتش درسته🙂درود بهشقدرشو بدون

دورت بگردم

منم بعد کلی خیانت و سختی با همسرم آشنا شدم خودش میدونه گفتم بهش اگه خواستی خیانت کنی ازم جداشو ولی خیانت نکن چون خیانت ببینم میمیرم. خیلی ادم درستیه خیلی با خانوادس و مهربون. هر شب بدون  استثنا شکرگذاری میکنه بابت وجود من تو زندگیش خیلی لوسم کرده. به گذشته که فکر میکنم میگم خدایا دمت گرم گذشتم چجور بود الانم چجور.... بعضی وقتا فکر میکردم از غصه زیاد میمیرم ولی الان هرشب با خوشحالی میخوابم

یه تعلیقی سیاسی🤕

دورت بگردممنم بعد کلی خیانت و سختی با همسرم آشنا شدم خودش میدونه گفتم بهش اگه خواستی خیانت کنی ازم ج ...

شکر خدا عزیزم😍خیلی برات خوشحال شدم😘

منم باورکن اگه بچه نداشتم تا الان ۱۰ بار طلاق میگرفتم

بسوزه دل مادر

زندگی منو پر از درد کرد

هر شب یا فکر و خیال میخوابم

شکر خدا عزیزم😍خیلی برات خوشحال شدم😘منم باورکن اگه بچه نداشتم تا الان ۱۰ بار طلاق میگرفتمبسوزه دل م ...

قربون دلت برم مطمعن باش اخر قصه قشنگه بهت قول میدم

فقط قوی باش♡

یه تعلیقی سیاسی🤕

خیلی باهاش مهربونم. حتی اگه قهر باشم باهاش غذاش بدون منت و غر آمادست حتی جای خوابمو عوض نمیکنم. هوا ...

خب اینا همش از دوس داشتن و فهم شعور شوهرته

وگرنه خیلیا اینکارارو میکنن طرف پررو تر میشه