2777
2789
عنوان

چندسالتونه و چندتا کتاب خوندید

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک کن تو یه روز پاییزی با یه ماک قهوه بشینی لب پنجره کتاب بخونیبهترینننن و مورد علاقه ترین جای ممکنه ...

دقیقااا 

اینم خوبه : 

یک شب اروم و صدای اروم موسیقی بی کلام و شمع

زیر پتو گرم با قهوه و کتاب 

بی نظره واقعا🥺🤍

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

اسی بوف کور خوندش اذیتت نمیکرد؟

چرا خیلی افکار تیره ای داره هدایت ولی خب بنظرم لازمه با خیلی از افکار و سلایق اشنا بشیم

ولی کتابش خیلی سلیقه ایه خیلیا دوسش ندارن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
دقیقااا اینم خوبه : یک شب اروم و صدای اروم موسیقی بی کلام و شمعزیر پتو گرم با قهوه و کتاب بی نظره وا ...

آخخخخخ گفتی

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
همسنیم منم کتاب می‌خونم ولی کلا با چیزایی که تو می‌خونی متفاوتن😂

نوجوان میخونی؟

چرا خیلی افکار تیره ای داره هدایت ولی خب بنظرم لازمه با خیلی از افکار و سلایق اشنا بشیمولی کتابش خیل ...

وای اره

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

پادکست هم گوش میدی عزیزم؟

بله هم انگلیسی هم فارسی

فارسی بیشتر مجتبی شکوری و داستانای صوتی

و دگم نباش کومان (که عشقامن)

انگلیسی هم بی بی سی و اینترنشنال انگلیش

والا چند صفحشو خوندم حال نکردم اصلا میخواستم ببینم نظر شما چی بود .....

سلیقه ایه

بعدشم همه کتابا اکثرا اینجورین که اولش حال نمیکنی

درستشم همینه نویسنده جوری سناریو چیده تو با رغبت کمی شروع کنی به خوندن مخصوصا کتابای داستایوفسکی بعد وسط و پایان داستان ممکنه اتفاقاتی بیوفته برگلت بریزه

من یه بار تاپیک کتاب زدم بیشتریا نمیخونن چون عادت کردن به گوشی 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.