2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشااله هرکسی هرکی و اذیت میکنه شرش به خودش برگرده

منم دقیقا یک ماه بعد ازدواجم چنان پاشونو بریدم از زندگیم ک الان چند ساله اصن ندیدمشون شوهرمم کلا قطع رابطه کرد از یکی از همسایه های پدر شوهرم چن وقت قبل شوهرم شنیده بود ک دارن جدا میشن با سه تا بچه

منم دقیقا یک ماه بعد ازدواجم چنان پاشونو بریدم از زندگیم ک الان چند ساله اصن ندیدمشون شوهرمم کلا قطع ...

الله اکبر..

قبل اینکه اینو بگی پیش خودم گفتم حتما با این همه اذیت کردناشون خیلیم خوشبختن..

ولی انگار زمونه میچرخه

الله اکبر..قبل اینکه اینو بگی پیش خودم گفتم حتما با این همه اذیت کردناشون خیلیم خوشبختن..ولی انگار ز ...

ن شوهرمو قبل ازدواج با من چنان تیغ زده بودن ک نگو و نپرس حتی براشون وام گرفته بود ماشین خریده بودن دو سه جا براشون وام گرفته بود ک هیچ کدومو قسطاشو ندادن و افتاد گردن شوهرم با پول حقوقش هر ماه شوهرم پرداخت کرد ی خوردشم نقدی داد بانک و تسویه شد اما الان روزگارشون بهم ریخته برادرشوهرمو ک اصن نشناختم تو خیابون دیدم آدم برا کافرم نمیخاد همچین وضعیتو اون هیکل نصفه نصف شده زنه هم خونه رو بنام خودش زده و رفته

ن شوهرمو قبل ازدواج با من چنان تیغ زده بودن ک نگو و نپرس حتی براشون وام گرفته بود ماشین خریده بودن د ...

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه..

خدای شوهرت و خودت زد تو کمرشون

الان میفهمن چه غلطی کردن