2777
2789

از مامان و بابام پرسیدم حسرت چی رو میخورین و چه کاری که نکردین گفتن هیچی کف کردم و حتی از راهی هم که اومدن راضی ان   

چون اونا اون زمان درگیر محدودیت های ذهنی نبودن. دنبال برند نبودن. دنبال فلان ماشین فلان فرد پولدار نبودن. دنبال صفا بودن. و بدون ترس میرفتن توی دلش. یه به چپم خاصی هم توی وجودشون بود. ما هم باید اونجوری باشیم‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اونا اون زمان درگیر محدودیت های ذهنی نبودن. دنبال برند نبودن. دنبال فلان ماشین فلان فرد پولدار ن ...

نه اونا برعکس ادمای خیلی ارم و اصلا اهل ریسک نیستن و فقط رمزشون تلاشه 

اره اما بعضی اوقاتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت خیللللللللللللللللللللللییییییییییییی سختگیری میکنن

وااای ترسیدم دخترررر

خب از بندشون رهایی پیدا کن. نذار ذهنتو محدود کنن.

وااای ترسیدم دختررررخب از بندشون رهایی پیدا کن. نذار ذهنتو محدود کنن.

نه برای ذهن نیستن اونا راستش چون سفر کاری زیاد میرن تو اتاق من و برادرم دوربین میذارن کنترل میکنن و یکمی هم قانون های دیگه که خیلی رو مخه

نه برای ذهن نیستن اونا راستش چون سفر کاری زیاد میرن تو اتاق من و برادرم دوربین میذارن کنترل میکنن و ...

😭😭خدایا، دختر دوربین پدرمادرتو تحمل کن اما بخاطر فرار از شرایط، هیچوقت ازدواج نکنا باشه؟ سعی کن مخ پدر مادرتو بزنی که بهت اعتماد کنن.

😭😭خدایا، دختر دوربین پدرمادرتو تحمل کن اما بخاطر فرار از شرایط، هیچوقت ازدواج نکنا باشه؟ سعی کن مخ ...

نه بابا ازدوواج کیلو چنده کی حوصله داره ما خانوادمون بالا 30 بزور و مگه دیوانه پول توجیبی هامو امکانتم از دست بدم نه خوب خانوادم حق دارن اگه این کارو نمیکردن شاید داداش تو کنکور نتیجه خوبی نمیگرفت