2777
2789
عنوان

دعوای من و مادر شوهرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا 3 ساله ولمون نمیکنه بیشور خانم

مادرشوهر منم خیلی حسوده..ببین مثلا دوروز میریم مسافرت..مثلا کفش چرم تبریز خب خوبه...انتظار داشت براش بخریم 

یا مثلا پدرشوهر هی گفت برا من چی میخرین ۱۳۰۰ دادیم برا اون کفش خریدیم وقتی دید از حسادت میترکید ..اونقدر گفت پدرشوهرم و شوهرمم کارشون با هم هست..خلاصه یدونه هم اینترنتی عن خانم سفارش دادن براش.

اصلا نمیگه مگه اینا میلیونرن..بعد مدتها دوروز میخان برن جایی.چیه هی انتظار دارن

به نظرت روز پدر رو چیکار کنیم ؟

پدر شوهرت ک چیزی نگفته

بهش تبریک بگین خوب رفتار کنین با اون

ولی ب مادر شوهرت زیاد محل نزار

ب پدر شوهرت هم بگو من توقع این رفتار و نداشتم از مامان اصا فکرشو نمیکردم یه خانم که انقد با فهم و شعوره اینطور رفتار کنه(میدونم بی شعوره ولی تو اینطور بگ شاید اثر گذاشت😂)

ببین اگه برم خونشون میخواد بگه آخرش خودش اومد خونمون

رفتی همون اول که وارد شدی لبخند بزن بگو به خاطر بابا اومدم که روز پدر و بهش تبریک بگم

بعدش دیگه نرو خونشون

شاید پدر شوهرت کمک کنه این وسط

رفتی همون اول که وارد شدی لبخند بزن بگو به خاطر بابا اومدم که روز پدر و بهش تبریک بگمبعدش دیگه نرو خ ...

پدرشوهرم از مادرشوهرم بدتره فقط این یجوری اذیت می‌کنه اون یجوری شاید به شوهرم بگم خودش بره سر بزنه بیاد