2777
2789

امروز برای خودم برنامه داشتم هم به عنوان پیاده روی هم به عنوان حال و هوا عوض کردن برم خرید و دور بزنم هوا واقعا بعد از چند وقت عالی عالیه با یکی از دوستام برنامه چیدیم دیروز بعد این آقا آنلاین شاپ داره یه بسته فرستاده بوده مثل اینکه اندازه نشده قرار شده بوده برگردونه و چهارشنبه داده به پست اون خریدار محترم و نکرده یه بارکد بگیره و ادرس خونه رم داده الان بهم پیام داده جایی نری یه دو سه روز شاید بسته برسه خوب مگه من اسیرم این چه شانسیه آخه کل برنامه هامو زد بهم اعصابم ریخته بهم فقط اینجا بود خونش حلال بود از نظرم آنقدر اعصابم خورده( نزدیک پریودمم هست کلا خیلی حساس تر میشم )  

خوب بعد از مدت ها دلم میخواست با دوستم برم بیرون واقعا نمیدونم چه واکنشی بدم هی میگم آروم باشم ولی وقتی برنامه ام می‌ریزه بهم دیوونه میشم( میخواستم برای روز مردم یه چیزی بگیرم خیر سرم )

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره