2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما تو شهرمون یه مدرسه غیرانتفاعی داریم سر خیابون ماست . هروقت موقع تعطیلی بچه ها بیرون بودم تمام ماشین ها پراید و تیبا و ساینا جلوی غیر انتفاعی صف کشیدن 

حالا تنها مدرسه دولتی شعر هم نزدیک ب خونه مامانمه . اونجا رو موقع تعطیلی ببینی فقط ، ام وی ام ، تیگو ۸ پرو ، فیدلیتی ماکسیما ، فوتون، کی ام سی، چانگان ، و هزارتا ماشین خارجی ک من اسمشونو بلد نیستم . سرویس مدرسه هم مینی بوس اعلا و درجه یک 

منم با شما هم نظرم

من خودم چند سال بچمو فرستادم غیر انتفاهی با اینکه وضع مالی معمولی داشتم اما چون چیزی از غیر انتفاهی ندیدم جز اینکه بچه م فوق العاده لوس بار اومد بعدش وضع مالی همسرم عالی شد آوردمش دولتی والان اخلاق بچم خیلی بهتر شده

دولتی یاغیرانتفاعی؟داستان این دوتاباهم فرق داره....

دولتی ،چه فرقی داره بخدا خانوادشون جزو پولدارترین های شهر ما بودن خدابیامرزه این دختر هم خدا بعد ۲۰ سال بهشون داده بود ،هم پدر هم مادرش الان فوت شدن ،اصلا خجالت نمی‌کشید از مادرش ، الانم بهترین رشته رو خونده ،الان بچه ها لوس شدن همه چی شده کلاس گذاشتن اشتباهه اینجور نگاه کنیم چرا ما بچه هامون و درست بار نمیاریم که یکی از خودشون پایین تر رو مسخره نکنن چون صرفا مادر و پدر بهش میرسه ،اگه از این آدم ناچیز لباس هاش و شغلش رو بگیریم چی داره هیچی ما هیچی نداریم 

والا عموشوهر من توروستا درس خونده مهندسه یه شرکت خیلی بزرگه پسرعمم مدرسه دولتی بود پزشکه دخترعمه هام دولتی خوندن پرستار و ماما هستن اون یکی دخترعموم دولتی خونده وکیله و....تادلت بخواد هست!نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن بابیشتر خرج کردن پول میتونن بچه رو موفق کنن!من نمیگم پول بده یا غیرانتفاعی بده ولی میگم مهمتر تلاش و استعداد بچه هست اگرم میخوان حتما غیرانتفاعی باشه بسنجن که بضاعت مالیشون چقدره بعد بچه رو بفرستن !مستخدم مدرسه کاربدی نیست و کار با درامد حلال افتخاره ولی چون بچها هنوز ب درک درستی نرسیدن ممکنه بچه اون خانم اذیت بشه حداقل میرفت مستخدم یه مدرسه دیگه میشد ک بچه ش جلو دوستاش معذب نشه 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
دولتی ،چه فرقی داره بخدا خانوادشون جزو پولدارترین های شهر ما بودن خدابیامرزه این دختر هم خدا بعد ۲۰ ...

فرق می کنه خب اون بنده خداشغلش بوده واقعاه.ایرادی هم نداره...ولی غیرانتفاعی وقتی نداره چه اجباری هست که بره اینکارروبکنه؟....بره همون دولتی ثبت نام کنه....

الان چشم و هم چشمی  زیاد شده مدرسه پسرم گفته بودن با وسایل دور ریختنی کاردستی بیارید بعد بعضی مامانا رفته بودن کلی هزینه کرده بودن وسایل گرون و نو خریده بودن برا کاردستی یا گفتن نهاروحدت بیارید ماکارونی یا کوکو بعضیا کباب اورده بودن یافسنجون تازه پسرمن دولتی هست اگ غیرانتفاعی بود ک دیگ خدا میدونه مامانا چیا میزاشتن

فرق می کنه خب اون بنده خداشغلش بوده واقعاه.ایرادی هم نداره...ولی غیرانتفاعی وقتی نداره چه اجباری هست ...

خیلیا برا چشم و هم چشمی جاری خودم جفت بچهاشو فرستاده غیرانتفاعی بمن گفت وااایی بچت دولتی میره😏گفتم اره مگه چیه گفت دولتی هیچی یادنمیگیره

فرق می کنه خب اون بنده خداشغلش بوده واقعاه.ایرادی هم نداره...ولی غیرانتفاعی وقتی نداره چه اجباری هست ...

حالا شاید نان آور خانواده هست نیاز داره به اون کار دوست داره بچه اش هم پیشش باشه ،میگم ما باید بچه هامون و درست بار بیاریم بفهمه مسخره نکنه من که نظرم اینه ایراد نداره، باز نظر شما هم درسته از طرفی🙏

خیلیا برا چشم و هم چشمی جاری خودم جفت بچهاشو فرستاده غیرانتفاعی بمن گفت وااایی بچت دولتی میره😏گفتم ...

واقعاهمینه....برادرزاده خودم چون توغیرانتفاعی بهش زیادسخت نمیگیرن رفته....

واقعاهمینه....برادرزاده خودم چون توغیرانتفاعی بهش زیادسخت نمیگیرن رفته....

بعضی غیرانتفاعیا خوبن ولی بعصیاشون فقط پول میگیرن

به نظر من‌کارش اشتباه نیست و آفرین بهش که تلاش میکنه بچه اش جای خوب درس بخونه منم اصلا نمی‌ذارم پسرم بره دولتی 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.