2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم اینجورین😐😐😐زنگ زدم بهش میگم شم چی بذارم چیا میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 50 پست
قرمه سبزی بزار خب کار میکونه گشنش میشه گنا داره من خودم عاشق غذام همیشه میپزم ولی شوهرم غذای سبکی دو ...

من برعمسم غذای سبک. دوس دارم شوهرم پختنی

عه چ جالب این تو گزینه هاش نبود عجیبه😐

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

توکه میخای املت بپزی چرا میپرسی؟

حال میده 😂😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر من میگه نمیدونم هرچی برای خودت راحت تره هرچی خودت میدونی. میگم حب اگه میدونستم که از تو نمیپرسی ...

وای اره من از تخم. مرغ اب پز متنفرم اصلا درک. نمیکنم چجوری یه عده میخورن😐😂شوهرم. دوس داره بجاش صبحونه یا شام. مدت یبار دوتا میخوره 

لای پلویی چیه؟؟

گوشت گوسفندی رو با دنبه میپزی بعد لای برنج اب کش شده میذاری لایه لایه برنج و گوشت با اب گوشت میذاری برنج دم بکشه طعم گوشت و برنج میره تو خورد هم خیای خوشمزه میشه

وای اره من از تخم. مرغ اب پز متنفرم اصلا درک. نمیکنم چجوری یه عده میخورن😐😂شوهرم. دوس داره بجاش صبح ...

میخورما، ولی خب شاید یدونه یا یه نصفه همراه صبحانه بخورم. ولی وقتی بعنوان شام پیشنهاد میده واقعا اعصابم خرد میشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
میخورما، ولی خب شاید یدونه یا یه نصفه همراه صبحانه بخورم. ولی وقتی بعنوان شام پیشنهاد میده واقعا اعص ...

اره برا شام. رو موخه

گرچه برای بدن خیلی خوبه میگن برای لاغری رزوی دوتا بخوری خیلی خوبه منکه بدم. میاد حتی از اسمش

اره برا شام. رو موخهگرچه برای بدن خیلی خوبه میگن برای لاغری رزوی دوتا بخوری خیلی خوبه منکه بدم. میاد ...

الان من و شما تقریبا تو یه وضعیتیم. شوهر شما از اونور بوم افتاده شوهر من از اینور. جفتمون وقتی میپرسیم جوابایی میشنویم که نه تنها به گزینه شام نمیرسیم بلکه حرص هم میخوریم😄😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
الان من و شما تقریبا تو یه وضعیتیم. شوهر شما از اونور بوم افتاده شوهر من از اینور. جفتمون وقتی میپرس ...

میدونی اخرشم ک. میگی این نیمشه یا نمیپزه دیره میگه من چ میدونم از من نپرس هرچی خودت میدونی بعدم. میگی اوکی املت میگه نههه یه چیز خوب منظورمه😂😂😂

اره خوواهر بخدا منمه همینجور بی حال افنادم پتی سریال تره بار هم. هیچی ندارم باید برم بخرم حوصلمم نمیشهههه😭😭😭😭😭😭

ن بابا هر روز هیمنه 😂😂من حگصلم. نیمشه ک. هر روز غذای جور واجور بذارم

یا خدا مال منم همینه  دیگه سر درد میشم از بس فکر میکنم چی بذارم

ساده نمیخوره  بیچارم کرده  😂

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
یا خدا مال منم همینه دیگه سر درد میشم از بس فکر میکنم چی بذارمساده نمیخوره بیچارم کرده 😂

اره دیگه عادت کردن به غذاهای مفصل و خوشمزه خودمون بد عادتشون کردیم خواهر😂😂

الان منی ک تره بار هیچی ندارم موندم چیکار کنم حگصلمم نمیشه برم خرید فعلا پتی سریالم ببینم شاید فرجی شد

خیلی خوبه که انقدر دستت رو باز گذاشته توی انتخاب غذا 😂 آخرم همون املت بزار جلوش بابا 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

خیلی خوبه که انقدر دستت رو باز گذاشته توی انتخاب غذا 😂 آخرم همون املت بزار جلوش بابا

اره بابا دستشم درد نکنه 🤣🤣🤣الان شکمشو صابون زده

والا من دراز به دراز افتادم خودم. از گشنگی حال ندارم غذا بپزم دارم تخمه میخورم این بنده خدا رو چ حساب اینقدر رو من حساب باز کرده نمیدونم🤣🤣

اره بابا دستشم درد نکنه 🤣🤣🤣الان شکمشو صابون زده

بگو شنیدم توی گزینه هات روی املت تاکید زیادی کردی اینطوری شد که منم با عشق برات پختمش😂

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

والا من دراز به دراز افتادم خودم. از گشنگی حال ندارم غذا بپزم دارم تخمه میخورم این بنده خدا رو چ حسا ...

مردا خیلی شکم پرستن کلا واسه همینه که بعد ازدواج شکم در میارن 😂