2777
2789
عنوان

شوهر من ادم خوبی بود خرج کن بود به فکر زیرابی رفتن نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 23 پست
مثلا چیا میگه

یه حرفایی میزنه که قبلا برعکسش بود 

مثلا مبگه تو خودت سرکار میری وظیفم نیست برات خرج کنم

یا اونی که همیشه کادو برام میخرید الان چند ماهه میگم دندونم درد میکنه بریم عکس بگیریم یا امروز تولدمه رفته پولی تو حسابش بوده حدودا ۱۴ ملیون قرض داده به یکی از فامیلاش که تاریخ چکش نزدیک بوده نتونسته پولجور کنه

یا به مادرم زنگ زده بیاین ما یه تخت فرش میگیریم شما هم یه تخت فرش همزمان بگیرین ک مثل هم بشه 

بدهکاریاش : ((((درحالیکه  طلای ۱۹ تومنی من رو که با پول مامانم خریده بودم و شاباش عقدم بود رو گرفت فروخت   + پول هتل بودیم دنگشو نداده بود حدودا ۲.۵ تومن شد +  یک تومنم مامانم رو پول طلا گذاشت + کلی ضرر مالی بهم زده هر سری اومده عین گشنه ها یا یه لباسمو پاره کرده یا عینکمو خراب کرده جایگزینشم هیچی بررام نخریده + هررروووووز خدا چند ماهیه تو خونمون صبحونه ناهار شام و ..... میخوره اوردم میده ترشی بیارین فلان بیارین و ...))))تا پول پیش تلویزیون رو جور کنه هر جووووور بخایم حساب کنیم اصلا نباید این حرف رو با کلی بدهیش به مامانم میگفته نهایتا میگفت من دو تا فرش میخرم اون بدهیم به شمارو دیگ نمیدم 

یا به من گفت پولاتو چیگار میکنی  در حالیکه به اون ربطی نداره

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه حرفایی میزنه که قبلا برعکسش بود مثلا مبگه تو خودت سرکار میری وظیفم نیست برات خرج کنمیا اونی که هم ...

چقدر عجیب واقعا😐

شایدم پرش نمیکنن الان داره خود واقعیشو نشون میده

ببین اگه ببینه موندنی هستی هیچ جوره نمیری هر کاری بخواد میکنه،

تجربعه کردم

ولش کن‌جواب زنگاش نده محلش نده

بعد بگو نمیتونم باهدت زندگی کنم

بخدا آدم میشه

طلاق الکی مگه بیاره مهریه بده حساباش بسته بشه بریرن فامیلات تیکه تیکه ش کنن

چقدر عجیب واقعا😐شایدم پرش نمیکنن الان داره خود واقعیشو نشون میده

مطمئنم اینجوری نبوده  ۳ ساله میشناسمش ی ساله که بله برون شد ومشکلات خیلی کوچیک بود الان یه شخصی داره میشه ک دقیقا متصاد وقتی دوست پسرم بود

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

مطمئنم اینجوری نبوده ۳ ساله میشناسمش ی ساله که بله برون شد ومشکلات خیلی کوچیک بود الان یه شخصی داره ...

عزیزم الان این دوره زمونه همه بازیگر شدن

نقش بازی کردنش معلومه

ولی برا پول شماهم نقشه داره 

میخواد حقوقتو بگیره ازت

مطمئنم اینجوری نبوده ۳ ساله میشناسمش ی ساله که بله برون شد ومشکلات خیلی کوچیک بود الان یه شخصی داره ...

بهش اعتراض کن بگو این حرفت این کارت ناراحتم کرده بگو چرا انقدر عوض شدی ببین چی میگه