2777
2789

خاهرشوهرم یکمی از شوهرم دلخور بود ک شوهرم دهن لقی کرده 

بعد بین حرفاش گفت مهسا( خاهرشوهر کوچیکه ک با شوهرم قهره)  گفته امیر چیه ک باهاش درد و دل میکنی اون یه آشغاله و فلان مگ آدمه اون 

چون زیاد حرف زد نشد جوابشو بدم و آخرشم گوشی قط شد و جواب نداد زنگ زدم

الان دارم میترکم از این حرفش 

میخام بهش ویس بفرستم ک بگم ب مهسا بگو شوهرم ادمای مثل تورو آدم حساب نمیکنه ک بخایی بهش بگی آشغال و.... 

( راستی ب شوهرم گفتم ک من این حرفو زدم ولی درحالی ک نزدم جون خجالت کشیدم بگو اون ب شوهرم گفته آشغال من مثل مترسک واستادم اونم چیزی نگفت ) 

و این اولین بارش نیست ب شوهرم توهبن میکنه و من چیزی نمیگم

چون پیام نمیخونه براش ویس بدم؟ 

چون شوهرم گفته بزار رو رد تماس 

میخام حرفمو بگم بعد 

نظرتون چیه

براش ویس بفرسنم حوفمو بگم؟ 

کاش بگید اره💔🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من بودم ویس میدادم قهوه‌ایش میکردم بعدشم بلاک

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بهش ویس بدم حرفمو بگم ک راحت شم؟ سنگینی رومه

من باشم در شان خودم نمیبینم با امثال اینا 

دهن به دهن بشم 

هر چی بیشتر پیش بری بیشتر حرف بارت میکنن 

دختر خوب برای خودت حد و مرز بزار 

اجازه نده بشی کیسه بوکس شوهرت 

شوهرت و خانواده ش 

یکسری مسائل اینچنینی باید خودشون حل کنن

شما که کبوتر نامه بر نیستی

زشت نیست بعد حرف زدن ویس بدم؟

نه بگو کسی پیشم بود نتونستم جوابتو بدم آشغال اون چه حرفایی بود بهش زدی

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
من باشم در شان خودم نمیبینم با امثال اینا دهن به دهن بشم هر چی بیشتر پیش بری بیشتر حرف بارت میکنن دخ ...

شوهرم ک گناهیی نداره اون بی شخصیتا گفتن این حرفو

منم میخام حرفمو بگم بعدشم بلاک

چون خیلی گذشت کردم ب شوهرم میگن آواره و هیز و........ 

راستی دید دو طرفه میپاکم بعدش

نظرم اینه راستش بخوای هیچ وقت هیچ وقت خودت درگیر دعواهای خانوادگی همسرت نکن حتی اگه یک طرف ماجرا همسرت باشه به هر حال اونا خواهر برادرن گوشت همو بخورم استخون همو دو. نمیندازن....سنگین ترین وا پرستیژ ترین عمل اینه خودت درگیر نکنی و باهاشون سرسنگین باش همین ...

بی محلی از همه چی بهتر...فردا اینا باهم خوب میشن شرمندگی و آثار منفیش برای شما میمونه