2777
2789
مقعدش

یااااا خدااااااا

اخه شاه پسند؟! 

استارترجان من نه تنها نمیخورم، بلکه ببینم کسی هم میخوره ناخوادگاه عق میزنم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂اسم همسایمون شاهپسنده🤣🤣🤣

زنه یا مرد؟😂

هنوز با سالار کنار نیومدم این چی بود رو کردید آخه😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

شاه ها خاص پسندن😉😉

شاهای بیتربیت😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چون احتمالا شاه دوس داشته ..

من شنیدم برای ابرو خوبه یه همسایه داشتیم همش میسوزوند و روغنشو می‌مالید به ابروهاش

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر شمالیا میخورن فکر کنم اختراع اونا هم باشه کباب میکنن میخورن

اصالتا شمالی هستم و ندیدم تو خانواده و فامیل و اقواممون کسی بخوره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

زندایی من عاشقشه شمالی هم نیست هرکی خوشش بیاد میخوره مثل پای مرغ ک من چندشم میشه نگاش کنم چ برسه بخورم🤢🤮

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
زندایی من عاشقشه شمالی هم نیست هرکی خوشش بیاد میخوره مثل پای مرغ ک من چندشم میشه نگاش کنم چ برسه بخو ...

وای منم مثل شمام 

یه پیج بود  به اسم بنیسا اشپزی می گذاره من اولین بار دیدم خانواده همسرش شمالین شمالیا از اینا میخورن البته شهرای دیگ هم من دیدم میخورن حتی یکی دیدم تو خورش قرمه سبزی ریخته بود