2777
2789

سلام

این دستور رو از خانمی که خدا بیماری سرطانشو به واسطه امام رضا شفا داد به یادگار دارم چون برای بیمار خودم معجزه کرده اینجا مینویسم تا بقیه هم استفاده کنن. 

تو یه کاسه ماست خوری کمی اب بریزید و قبلش ذکر بسم الله الرحمن الرحیم رو بگید بعد به اندازه سر مورچه تربت کربلا تو آب داخل کاسه بریزید ذکر بسم الله الرحمن الرحیم در حین ریختن تربت فراموش نشه. ذکرهایی که به آب باید خونده بشه؛  ۷٠ بار سوره حمد. پنج مرتبه آیت الکرسی تا هوالعلی العظیم. آیات زیر هر کدام ۵ مرتبه

آیه 57 سوره یونس
 يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِين.
 آیه 14 سوره توبه
 قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ
 آیه 69 سوره نحل
 ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ
 آیه 80 سوره شعرا
 وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ
 آیه 44 سوره فصلت
 وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَّقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاء وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى أُوْلَئِكَ يُنَادَوْنَ مِن مَّكَانٍ بَعِيدٍ
 آیه 82 سوره اسراء
 وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا

قبل از هر بار خوندن آیه ها حتما بسم الله الرحمن الرحیم رو بصورت کامل بگید. 

بعد صد بار ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم رو به آب کاسه بخونید. 

دم و بازدم موقع خوندن به اب بخوره کافیه.  نیاز نیست فوت کنید. 

آب رو داخل بطری خالی بریزید و بقیه بطری رو از آب شیراب با کاسه پر کنید قبل از ریختن آب داخل بطری بسم الله الرحمن الرحیم بگید.  میتونید بطری بزرگی انتخاب کنید تا برای مدت طولانیتری اب داشته باشید.  هرروز از این آب به بیمار بدین یا تو غذاشون بریزید مثل اینکه دارویی رو که باید هرروز بخورن. در کنارش درمانو ادامه بدین.  اینکار به سرعت درمان کمک زیادی میکنه.  خودم تجربش کردم برای بیماری که تهاجمی هست. 

اگر تربت نداشتین بدون تربتم اثرگذاره.