من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به جای اینجا حرف زدن و تایپ کردن گوشی رو بزار کنار و همت کنبه راحتی میشه لاغر بشییه رژیم و باشگاهلط ...
درست میگید درسته باشگاه نمیرم اما فقط دارم بهونه میگیرم هی میگم اول ماه اول هفته شروع میکنم اون اول هم هیچ وقت نمیاد میهش یکم دعوام کنید شاید بهم برخورد پاشدم
😁باشه پا میشم از اتاقم شروع میکنم بعد میام همینجا گزارش میدم بعدش میرم حموم بعد دنبال رژیم میگردم فردا تعطیلم امتحان ندارم دو شنبه امتحان دارم وقت دارم برای اینکه بخوام تغییر کنم
همین دیگه خودتو ازار میدی با خودت لج داری هرکی باهات بد باشه خودت نباید بد باشی یکم به زندگیت فکر کن ...
چرا تغییر میخوام بکنم اما نمیتونم خودمو بپذیرم انگار منتظرم تا یکی بیاد بهترین منو بسازه خودم نمیخوام خودم رو بسازم منتظر بقیه ام که هیچکی من حتی به یه ورش هم نیستم