2777
2789
عنوان

شدم خرس

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 38 پست
ازمانش دادم مشکلی نداشتم پریودم دیروز تموم شد شرش رو کند رفت هیچ حال ندارم چجوری لاغر شم صورتم اینقد ...

به جای اینجا حرف زدن و تایپ کردن گوشی رو بزار کنار و همت کن

به راحتی میشه  لاغر بشی

یه رژیم و باشگاه

لطفا همت کن

بهانه در نیار

قیافم و هیکلم رو چیکار ‌کنم خانواده ام نمی‌ذارن برم باشگاه

گوشی که داری 

انقدر تحقیق کن که برنامه غذایی درست و اصولی پدا کنی 

میتونی حلقه ورزشی بخری؟خیلی تاثیر داره روی لاغر شدن شکم و باریکیش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رژیم درست بگیر باشگاه برو یا تو خونه ورزش کن اگه واقعا عذابت بده چاقیت هرکاری براش انجام میدی از همه ...

چون حالم از خودم بهم میخوره چه عشقی میخوام به همچین آدم بی مصرفی بدم که به هیچ دردی نمیخوره 

راستی فقط درسامو میخونم واسه درس وقت میزارم و درسام خوبه از لحاظای دیگه افتضاحم حالم از خودم میخوره از خودم متنفرم 

....

به جای اینجا حرف زدن و تایپ کردن گوشی رو بزار کنار و همت کنبه راحتی میشه لاغر بشییه رژیم و باشگاهلط ...

درست میگید درسته باشگاه نمیرم اما فقط دارم بهونه میگیرم هی میگم اول ماه اول هفته شروع میکنم اون اول هم هیچ وقت نمیاد میهش یکم دعوام کنید شاید بهم برخورد پاشدم 

....

چون حالم از خودم بهم میخوره چه عشقی میخوام به همچین آدم بی مصرفی بدم که به هیچ دردی نمیخوره راستی فق ...

همین دیگه 

خودتو ازار میدی 

با خودت لج داری 

هرکی باهات بد باشه خودت نباید بد باشی 

یکم به زندگیت فکر کن 

اگه خودتو بپذیری و تغییر بدی قشنگ تر نیست؟تا غر بزنیو تحقیر؟

پاشو تنبلبه خودت بیامثل خرس شدی (ببخشیدا..)پاشو دیگه و گرنه میام ...

😁باشه پا میشم از اتاقم شروع میکنم بعد میام همینجا گزارش میدم بعدش میرم حموم بعد دنبال رژیم میگردم فردا تعطیلم امتحان ندارم دو شنبه امتحان دارم وقت دارم برای اینکه بخوام تغییر کنم 

....

همین دیگه خودتو ازار میدی با خودت لج داری هرکی باهات بد باشه خودت نباید بد باشی یکم به زندگیت فکر کن ...

چرا تغییر میخوام بکنم اما نمیتونم خودمو بپذیرم انگار منتظرم تا یکی بیاد بهترین منو بسازه خودم نمیخوام خودم رو بسازم منتظر بقیه ام که هیچکی من حتی به یه ورش هم نیستم

....

چرا تغییر میخوام بکنم اما نمیتونم خودمو بپذیرم انگار منتظرم تا یکی بیاد بهترین منو بسازه خودم نمیخوا ...

کسی قرار نیست نجاتت بده 

اون خودتی نه کسی دیگه 

دقیقا مث داستان شازده با اسب سفیده 

کسی نیست ک خوشبختت کنه 

اون تویی