2777
2789
عنوان

سرخ شدن صورت کیا خودشون یا دور و بریاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 35 پست
[QUOTE=366984656]واییی این منممم😂😭 هر کاری میکنم درست نمیشهههیه فوبیای اجتماعیه😿[/QUOTE]چن سالته ...

۱۶

خب طبیعیه ک بدم بیاد از این واکنش صورتم،واقعا روی اعتماد به نفس تاثیر میزاره

بعد جالب اینجاس ک من بعضی وقتا واقعا خجالت نمیکشم یا احساسی ندارم وقتی توی جمع توجها بهم میشه ولی بازم قرمز میشم

واقعا نمیدونم راه حلش چیه

خیلی جا ها گشتم مثلا نوشته بود اون لحظه ک مرکز دید قرار میگیرید اصلا ب این فکر نکنید که وای الان قرمز میشم،یا جای خنکی باشید اون لحظه کمک میکنه،یا میتونید برید دکتر قرص بده 

ولی من هرکاری کردم ک از ریشه درست شم نشد بعد حس میکنم اون قرصا هم عوارض داره 

خلاصه ک راه حل درستشو پیدا کردی به منم بگو😂😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

می‌دونم چی میگی 😂من خیلی قبل خجالت می‌کشیدم ولی الان دیگه چون می‌دونم چیزیه که روش اراده ندارم خجال ...

خیلی خوبه کلا هر چی حساسیت از روش برداری بهتر میشه و کمتر سرخ میشی هر چی بیشتر بهش فک کنی بدتر میشه لعنتی

[QUOTE=366984761][QUOTE=366984656]واییی این منممم😂😭 هر کاری میکنم درست نمیشهههیه فوبیای اجتماعیه😿 ...

اوه سنت کمه من سنم خیلی بالاتره هنوز مشکل دارم 

دقیقا من خیلی وقتا خجالت نمیکشم فقط یهو جا میخورم انگار نمیدونم چیکار کنم هنگ میکنم کلا بعد انقد استزس میگیرم نمیتونم به چیزی فک کنم نمیفهمم دور و برم چی میگذره هیجان شدید بالا میره 

اعتماد بنفست کلا چطوره؟ بالاست یا نه 

تنها رآهش اینه که باهاش کنار بیای و بپذیریش و اوکی برخورد کنی و اعتماد بنفس رو هم بالا ببری قرص اینا فایده نداره

[QUOTE=366985919][QUOTE=366984761][QUOTE=366984656]واییی این منممم😂😭 هر کاری میکنم درست نمیشهههیه ...

نه مال من ب اون شدت نیست که اینقدر میزان هیجانم بره بالا اصلا حسش نمیکنم تا وقتی ک دوستام به روم میارن 

اعتماد به نفسم هم قبلا خیلی بدتر بود کلا اعتماد بنفس حرف زدن رو از دست داده بودم،همش میترسیدم ک وای الان من یه چیزی میگم قرمز میشم 

ولی الان دیگه بهتر شدم حداقلش فکر نمیکنم به اینکه الان قرمز میشم حرفمو میزنم اگرم سرخ شدم بازم برام مهم نیست😅