2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه گفتین لایکم کن

میگم عزیزم بخوای 

یه پیاز تپل رو خورد و سرخش می کنم اواخر سرخ شدن دو حبه سیرم خورد و اضافه 

زردچوبه می زنم ( خیلی زیاد نباشه رنگش بیش از حد زرد شه ) ، یه مقدار زیره کوبیده ، یه مقدار نعنا و پونه خشک شده می زنم نباید زیاد سرخ شه می سوزه 

و بعد چند تا گوجه که رنده زدم رو بهش اضافه می کنم درشض و می ذارم تا خوب گوجه بپزه و به روغن بیفته 

البته ما با روغن حیوانی حتما درست می کنیم 

بعد که گوجه روغن افتاد گردو خورد شده ( دندون گیر باشه گردو ) به مقداری که اندازه کالجوشم هست اضافه می کنم 

و کشکی که آب کردم ( بالاخص کشک محلی ) و بهش اضافه می کنم زیرش و کم می کنم یه قل که خورد آمادس 

یه نوعی هم ما داریم بهش میگیم ماست جوش اونم خوشمزس 

بجای کشک ماست ترشی که توش یه تخم مرغ شکوندیم و خوب هم زدیم رو اضافه می کنیم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
میگم عزیزم بخوای یه پیاز تپل رو خورد و سرخش می کنم اواخر سرخ شدن دو حبه سیرم خورد و اضافه زردچوبه می ...

تشکر🌹

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
وا اشکنه ؟

آره دیگه اشکنه سیب زمینی و عدس داره رب و ادوبه و اینچیزا آخرم توش تخم مرغ می شکونی 

کله جوش با کشکه اصلا سیب زمینی و عدس نداره 

ما ک کشک نمیزنیم چون واقعا بدم میادولی درکل تا اونجایی ک میدونم با ماست روستا (ینی صنعتی نباشه و از ...

آها ماستم می زنید 

این اصلا یه غذای دیگس عزیزم 

اصل کله جوش عدس و سیب زمینی نداره 

😐عزیزم من زنجانیم یا شما؟کله جوش زنجانیا همینهعیبابابیخیال اصن

باشه عزیزم چرا تو این سایت همه حمله می کنن آخه دعوا که نداریم