2777
2789
عنوان

کادو برای عقد خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب هرجایی ی مدل کادو میدن ی جایی مبلغا زیاد نیست 3تومن خوبه ولی ی جایی 3تومن خیلی کم به حساب میاد

اره خب،بستگی به طرف داره مثلاً برا ما کم میدن از ما توقع زیادی دارن 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

عزیزم اونا اون موقع ک ب تو طلا دادن تو عروسیشون بودی و وظیفه همسرت بود بهت طلا بده ..الان خواهر شوهر ...

خواهر شوهرش‌به ایشون شاید ربط نداشته باشه ولی به شوهرش ربط داره همونطور که اون موقع وظیفه اونا بوده برا عروسشون بخرن الانم وظیفه داداششه لطف پدر مادرشو‌ن رو‌جبران کنه 

خواهر شوهرش‌به ایشون شاید ربط نداشته باشه ولی به شوهرش ربط داره همونطور که اون موقع وظیفه اونا بوده ...

خب عزیزم منم گفتن ک همون سکه یا ۳تومن رو بده ب عنوان خواهر برادریشون..ولی قرار نیست بر وزن اون جبران کنه خدایی نامردیه

خب عزیزم منم گفتن ک همون سکه یا ۳تومن رو بده ب عنوان خواهر برادریشون..ولی قرار نیست بر وزن اون جبران ...

طبق وزن اون که نه ولی لااقل یه تیکه طلا که بتونه بگه مثلا داداشم برام این حلقه رو گرفته جلو‌خانواده شوهرش حرفی برا گفتن داشته باشه