2777
2789
عنوان

بچه ها من چیکارکنم از دست این نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازین دلسوزی های مسخره ننه ها بدم وای پسرم پسرش مگه مرد نیست مگه کارگری چشه بگو النگو بنداز تو دستت منتظر بمون یک بیاد بگیرتت.بهتره تموم کنی زیاد بهش دل ندی بعد میگن بعضی پسرا پرنسسن بدشون میاد.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

فروشگاهی جایی کار پیدا کنه.اگه توانشو نداره براش ی کار راحت تر پیدا کن.تشویشقش کن اگه دیدی درست نشد فکر اساسی کن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

اسی از الان کوتاه بیای تا اخر عمرت بدبختی

یکی که فهم و شعورشو داره اره خوبه باهاش راه بیای

اما این سر چیزایی که وظیفشم هست داره منت میزاره

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

مواظب باش از دل این آخ و اه ها ازت امتیاز نگیرن ..مثلا نگن طلا نمیخریم ..یا مثلا عروسی نگیریم و یا مثلا از بابات قرض بگیر و عیدی نمیگیریم و فلان و بهمان ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

ببین ناراحت نشو ها از این آدم بچه و کون‌ گشاد واسه تو شوهر در نمیاد😑😐کارگری کردن واسه اونی که مجبوره و زن و بچه داره عار نیست که هیچ معلوم نیست اون کارش اوکی بشه یا نه مشخص هم هست که این کار نشد دنبال کار دیگه نمیره چون نازش زیاده

تو چه بی عقلی بودی با کسی که هنوز شغلی نداره ازدواج میکنی .به نظرم به هم بزن وگرنه پیر میشی .سرکارم بره با این تعریفات انقدر مادرش لی لی به لالاش میزاره که از این کار به اون کار میره

تو باید صبررر میکردی تا زمانی که شغلش اوکی بشه و چند ماهی کار کنه بعد...اشتباه کردی ، و الانم خیلی داره سوسول بازی درمیاره ،مگه محبورش کردید؟ مامانشم از همین الان معلومه نقشه داره طلا و...رو بپیچونه چون پسرش پول نداره

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

الان ک صیغه ایم چیکارکنم چطور بهم بزنم😭

خانوادت چی میگن؟؟

خب صیغه باشین این دوران برای شناخته دیگه 

اول از همه با یه مشاوره صحبت کن بعد خوب خوب فکراتو بکن 

یکی از اقوام ما همینجوری شد اومدن خاستگاری با این حرف که پسرمون نظامیِ نمیدونم تو سپاهه چیه ،کل فامیل دهنشون باز مونده بود میگفتن بدین بره دختره رو

در حالی که مثل نامزد شما همینجوری دقیقا بیکار و بلاتکلیف بود که هیچ تو کل عمرش دو سه ماه هم متوالی کار نکرده بود دستش تو جیب باباش بود 

شاید با خودت گفتی کارش درست میشه ولی همین خیلی چیزا رو نشون میده یک اینکه خرجش با خانوادشه دو اینکه تصمیم ازدواج گرفته اما مسئولیت پذیری نمیدونه سه اینکه به فکر اهدافش و آینده ش نبوده و ...

این فامیل ما آخر کارش به جدایی کشید بعد یکی دو سال انقد از جیب خوردن انقد از مامان و بابا پول گرفتن خرج کردن هر چی طلا هم تو نامزدی پدرشوهر مادرشوهر خریده بود فروختن خوردن اینجوری بهت بگم 😑

با یه مشاوره مشورت کن ببین این آدم برات آدم یه عمر زندگی میشه یا نه هنوز نامزدین تصمیم الان تصمیم کل عمرته