2777
2789
عنوان

بازی اسکوئید گیم از روی واقعیت ساخته شده➕عکس های واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 4856 بازدید | 82 پست
یه آدم مریض توی ایران که اسم خودشم گذاشته استاد هر سریال یا فیلم خارجی میاد نقدش میکنه و ربطش میده ب ...

بنظرم تا حدودی درست میگه

دنیا اونقد فکر میکنیم قشنگ نیست 

یه جمله قشنگ خوندم که میگفت 

بچه فقیرها بی عدالتی رو میبینن

بچه پولدارها کثیفی دنیا رو میبین

تو ک اینجایی بچه😍حلال زاده بودی همین الان بهت پیام دادمهزار پای انسانی😭تا چند وقت حالم بد بود افسر ...

😂😭اره اینجام نغی جون

آره خیلی غمگینه داستانش

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستانش خیلی جذب کننده ست ولی من سری اول چند قسمت بیشتر ندیدم و حالم بد بودفصل دو تیزر رو دیدم ، چرا ...

اومده اتنقام بگیره تا همه کسایی که پشت پرده بازی هستنو گیر بندازه

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

به نظر من خب بازیش اگه حریص نباشی آسونه 

موقعی که حرکت میزنن حرکت کن موقعی که ایست میدن وایسا

یادمه بعضیاشون طمع میکردن که زود تر برسن ته خط موقع ایست حرکت میکردن کشته میشدن

ولی خب وایب فیلم کلا ترسناک بود من بعد اون یه مدت همش خواب میدیدم با خانوادم تو اون بازییم و نگرانم که اونا کشته نشن😐

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

ولی درکل

جدای از پربازدید بودن و جذابیتی که داره 

نبینید نبینید نبینید!

به هیچ وجه سمتش نرید خیلی اثرات منفی روی روان آدم میزاره

⠀ ⠀⠀➖⃟🌔•• 𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗨 𝗕𝗘𝗖𝗔𝗨𝗦𝗘 ᴜ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ɪs ʙᴀʙᴇ  

خب اگه مُرد چی؟😑مگه نمیشناسنش

چرا با همونایی که ماسک دارن حرف زد گفت دوباره میخوام شرکت کنم با پلیسام هماهنگ کرد تو دندونش دریاب جاساز کرد تا پلسا جاشو پیدا کنن ولی ردیابشو پیدا کردن😭😩😩😩

دیگ باید تا اخر بازی کنه💔

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»