2777
2789

پسرش بهش بی احترامی میکنه 

مادرش سر من خالی میکنه دو ساعت باهام دعوا میکنه به بهونه پسرش کلی هم تیکه و کنایه به خودم میزنه .

اخه مگه من پسرشو به دنیا آوردم و تربیت کردم .

حالا دیشب باز بهش بی احترامی کرد پشت تلفن 

مطمئنم امروزم به من زنگ میزنه خودشو خالی میکنه فرداشم با پسرش آشتی میکنه و قربون صدقه فقط منو پیر میکنه و ذلیل.

امروز در جوابش چی بگم ...

من زبون دارم اما بیش از حد احترام میزارم و نمیگم چیزی ...

لطفا یه چیزی بگید بهش بگم .

حتی سر واسطه گری دعواهای این مادر پسر من کتک خوردم از شوهرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش بگو خببگو این تربیت کرده خودته، با تو اینه ببین با من چیه، شیر شو سرش شکایت پسرشو بکن حالش جا بی ...

شکتیت میکنم همیشه فقط میگه خدا خوبتون کنه با هم و حرفو عوض میکنه .حالا انگار خدا داره بهشون میفهمونه ..

وا بگو حاصل تربیت شماس دگ من چیکارم این وسط

میگه اینطور نبود چند شاله نمیدونم چرا اینطور شد .منظورش اینه از وقتی با من ازدواج کرد .

در جالیکه دروغ میگه شوهرم قبل از ازدواج با من باهاشون قهر کرده بود و جدا شد .

واسطه گری چرا می‌کنی ؟ منم اوایل ساده بودم به شوهرم میگفتم مادرته گناه داره و... الان میفهمم اون مار هفت خط اصلا گناه نداره. به تو هم چیزی گفت بگو من تو بحثای شما دخالت نمیکنم به من ربطی نداره نذار ادامه بده. اون روز مادرشوهرم جواب تلفن شوهرمو نمیداد مثلا قهر بود من اصلا به روش نیاوردم فرداش خودش بهم زنگ زده بود که اره جواب فلانیو ندادم نخواستم باهاش حرف بزنم گفتم اها دیگه چه خبر 

واسطه گری چرا می‌کنی ؟ منم اوایل ساده بودم به شوهرم میگفتم مادرته گناه داره و... الان میفهمم اون مار ...

چه کار خوبی کردین بی توجهی واقعا جوابه .چند ساله پسرش اسیرم کرد با اخلاقای بدش هر بار بهش میگم فقطططط میگه خدا خوبتون کنه با هم ما چی بدونیم از نسل و...اینجور حرفا .

وای خیلی سمیه 

کاش از زندگیم برن 😔

چه کار خوبی کردین بی توجهی واقعا جوابه .چند ساله پسرش اسیرم کرد با اخلاقای بدش هر بار بهش میگم فقططط ...

با هم زندگی میکنین؟ اصلا نباید بذاری از بحث شما با خبر شه. فک کردی اون سنگ تورو به سینه میزنه؟ اتفاقا خوشحال میشه