2777
2789

یهو بزنه زیر همه چی و رابطه رو کات کنه؟

علتش چیه روابط انقدر مسخره و دوزاری شده؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چهااااارسال رابطه قشنگ داشتین تهش تر زد ؟مرگش چی بود اخه

اره عزیزم نامزدم کردیم هیچی یه دختره اومد محل کارش انقد عشوه اومد براش تازه گفته بود بهش من مهریه ام نمیخوام دیگه از همه جا یدفه بلاکم کرد کسی که می‌گفت نباشی می میرم اگر بری با یکی دیگه هم تورو میکشم هم اونو

☕🎵🍫🍻
اره عزیزم نامزدم کردیم هیچی یه دختره اومد محل کارش انقد عشوه اومد براش تازه گفته بود بهش من مهریه ام ...

عجببببب بابا عجببببببببب

خدا همچین ادمایی رو کاری کنه مثل چی پشیمون بشن و زجه بزنن

عجببببب بابا عجبببببببببخدا همچین ادمایی رو کاری کنه مثل چی پشیمون بشن و زجه بزنن

چند ماهه با همون ازدواج کرده  خیلی ام زود همه چیزو درست کرد یعنی من قبلش برای کارو سربازی تشویقش کردم و باهاش بودم همه جوره تو بی پولی اما بعدش همه چی برای اون دختره دهه هشتادی پررو آماده شد 

☕🎵🍫🍻
چند ماهه با همون ازدواج کرده خیلی ام زود همه چیزو درست کرد یعنی من قبلش برای کارو سربازی تشویقش کرد ...

حالا صبرکن دل شکوندن تاوان داره

الان خوش خوشانشونه 

میگذره این روزاهم 

بنظرت چرا؟چرا نمیخوان یه رابطه رو قشنگش کنن با بهم رسیدن؟

یا مسئولیت پذیر نیستن 

یا از رابطه یه هدف. داشتن بهش نرسیدن

یا پول برای شروع زندگی ندارن 

یا تنوع طلبن که خیلی زیاده این مورد🤌

و...

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

یا مسئولیت پذیر نیستن یا از رابطه یه هدف. داشتن بهش نرسیدنیا پول برای شروع زندگی ندارن یا تنوع طلبن ...

بنظرت به پسری که چهارسال از ادم کوچیکتره میشه اعتماد کرد؟

حالا صبرکن دل شکوندن تاوان دارهالان خوش خوشانشونه میگذره این روزاهم

دل شکستن تاوان داره امیدوارم اینجور پسرا هیچوقت خیر نبینن ،منم خواستگار زیاد داشتم از همون موقع الآنم هستش اما دیگه نمیتونم از ته دل به کسی اعتماد کنم ضربه خیلی بدی بود یکسال فقط کارم گریه بود

☕🎵🍫🍻
دل شکستن تاوان داره امیدوارم اینجور پسرا هیچوقت خیر نبینن ،منم خواستگار زیاد داشتم از همون موقع الآن ...

عزیزم میفهممت درکت میکنم

چهارسال کم نیست بخدا

وقتت،روانت،ذهنت،عمرت ،احساساتت، دلت و ...

همه رو براش گذاشتی ولی تهش اینجوری جوابتو داد

بخدا که حق داری اعتماد نکنی دیگه به هیچکس

منم این چیزا رو میشنوم اصلا نمیتونم به رابطه و حتی ازدواج فکر کنم از بس که تنوع طلب و دمدمی مزاج و لاشی شدن ادمها بلانسبت