2777
2789
عنوان

برادرشوهرعوضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 22 پست
حالا مگه چقدر با هم میرین اینور و اونور

هرچقدرمهم اینه که من دوساعت الافشون میشم راحت نیستم بعد جاریم تنهامیاد راحت

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶
نوبتیش کنین .وقتی نوبت شما نبود تحت هیچ شرایطی نرید تا بفهمن اوضاع مثل قبل نیست

اصلا حالیش نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم

شوهر منم بچه کوچک خانوادس ماهم مجبور میشیم مادرشوهر ببریم بقیه نمیبرن

منم حرص میخورم ولی فک میکنم پیرزن گناه داره اگه ما نبریم کسی نمیبردش ثواب داره

بعدش هم همیسه که با ما نیست گاهی مهمونی خانوادگی و عروسی باشه میاد

به ثوابش فک کن بیخیال شو

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
جای دوری نمیره گناه داره میدونم دوس داری تنها باشی گاهی تنها برین دور دور مهمونیا ببرینش

به خدا ۱۰ سال همینو فکرکردم تونمک نشناسی مادرشوهرم که حرفی نیس ولی باورکن خیلی اذیتم میکنه توماشین نشستنی دعوامیندازع

سخت نگیر عزیزم..منم جای شما بودم ویه جایی خسته شده بودم..آرزوم بود یه جا مهمونی رو تنها بریم..فک کن حالا من پدرشوهرم بود واین وضع رو داشتیم

مادرم حرف خوبی زد .. گفت فک کن شوهرت تک فرزنده..

بعد اون راحتر کنار اومدم ..الان به یه درجه ای از عرفان😁 رسیدم که از همه توقعم رو کم کردم.. زندگیم خیلی راحت شده 

سخت نگیر عزیزم..منم جای شما بودم ویه جایی خسته شده بودم..آرزوم بود یه جا مهمونی رو تنها بریم..فک کن ...

اخه کاربه جایی رسیده شده سواستفاده بازاگه خوب بودن یه چیز

بهترین راه اینه گاهی که زنگ زد و گفت شما مادر را بیارید بگو ما اصلا نمیایم و اگر می خواهی مادرت را نبری براش اسنپ بگیر و بفرستش بره و اون وقت با یک ساعت تاخیر برید . چند بار که پشت سر هم این کار را کردید دیگه بهتون زنگ نمی زنه . مشکل فقط بردن مادرشون نیست بعدا اگر خدایی ناکرده مشکلی به وجود اومد می خوان تمام مسئولیت را بندازه گردن شما و خودشون را بکشند کنار پس از همین الان جلوشون بایست و کوتاه نیا چون همه بچه ها در قبال مادرشون وظیفه دارند و حق ندارند از یکی سوء استفاده کنند

بهترین راه اینه گاهی که زنگ زد و گفت شما مادر را بیارید بگو ما اصلا نمیایم و اگر می خواهی مادرت را ن ...

دقیقا