2777
2789
عنوان

منم زایمان کردم🤌🏻😂توضیح کامل 🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 85 پست
طبیعی همون روز مرخص میشن سزارین رو یه شب نگه میدارن.

والا تا جایی که میدونم، یه شب باید زایشگاه بخوابی، اگه قبل از ۳ فکر کنم زایمان کنی یه شب محسوب میشه، ولی مثلا اسی ساعت ۵ زایمان کرده یه شب میمونه، تا خونریزی و وضع دفع ادرار و مدوفوع و جمع شدن رحم و چک بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جونم دخترت چند سالشه ؟

دوسال و یک ماه و هشت روز و ۲۳ ساعت😅

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چند ساعت درد کشیدی دردها چه جوری بود و ... توضیح بده خب😉

یک ساعت طول کشید 

دردش خیلی زیاد نبود

وزن بچم کم بود راحت بود زایمانم خداروشکر 🤌🏻💕

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

والا تا جایی که میدونم، یه شب باید زایشگاه بخوابی، اگه قبل از ۳ فکر کنم زایمان کنی یه شب محسوب میشه، ...

اره واسه منم نگه داشتن یه شب

ازم ازمایش گرفتن

خونریزیمو‌چک‌کردن

نوژادمو‌چک‌کردن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
من ۲۴ ساعت درد کشیدم، اخرشم نشد، وزنپسزم نزدیک ۴ کیلو بود

وای🥲💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

میشه از روند زایمان بگی؟دردات از کی شروع شد؟با امپول فشار؟

من چند هفته پیش دردهای وحشتناک بود تکون میخوردم 

دو روز پیش رفتم گفتن کیسه آب پاره شده 

بله با امپول فشار🤌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40