2777
2789
عنوان

منم زایمان کردم🤌🏻😂توضیح کامل 🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 85 پست
ان شااللهدر کل چیز ترسناکی نیست. شیرخشک و ترنجبین خودت بخورعرق کاسنی بگیر از ۲ روزگی دست و صورت بچه ...

مرسی برای راهنمایی زیبا

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

اره وزنش کمه🥲وای ایشالا زردی نمیگیره 💔

تا میتونی بهش شیر خودت  رو بده هر چی بیشتر بهتر سینه رو که مکید سیر شد آروغشو بگیر حالا شیر خودت رو بدوش دوباره بهش بده با سرنگ گوشه لپش خالی کن از نظر علم تغذیه هر چقدر هم بچه توی خوردن شیر مادر افراط هم بکنه هیچ اشکالی نداره و نوش جونشه ولی شیر خشک اینطور نیست

شیر خودت رو بدوشی بدی هم آغوز که سفت هست رو خارج می‌کنی هم بدنت شیر بیشتری تولید می‌کنه هم به وزن گیری بچه کمک میکنی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم. دردش چجوری بود؟ بخیه هم خوردی؟ من اسفند زایمانمه

اره سه تا بخیه خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

عزیزم الان حالت خوبه ؟

اره😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شااللهدر کل چیز ترسناکی نیست. شیرخشک و ترنجبین خودت بخورعرق کاسنی بگیر از ۲ روزگی دست و صورت بچه ...

شیرخشت یا شیرخشک؟؟ اگر منظورت شیرخشته..استارتر جان اگر کسی تصیه کرد به نوزاد یه ذره شیرخشت بده اصلا گوش نکن...به شدت سرده ورو مغزاثر بدی میذاره

پارسا پسرمامان😍
من عاشق اون‌م‌وقعی هستم که باید همه چی رو از دستش برداری 😍😍 همش بدویی دنبالش

شخصا تجربش کردی یا تو اینستا دیدی ؟ 😁

چون واقعیتش یکم ترسناکه ما تو‌خونمون همه چیو‌جمع کردیم تی وی رو هم زدیم رو دیوار دوستم که دیگه حتی مبلاشم برگردوند سمت دیوار که نتونه بره بالا جلو راه پله و آشپزخونه رو‌هم با بالش و پتو سنگر درست کرده 

شیرخشت یا شیرخشک؟؟ اگر منظورت شیرخشته..استارتر جان اگر کسی تصیه کرد به نوزاد یه ذره شیرخشت بده اصلا ...

آره شیرخشت

نگفتم بده به نوزاد‌. به بچه نوزاد که به جز شیر خودش چیزی نباید بده. شیرخشت رو خودش بخوره