2777
2789
عنوان

منم زایمان کردم🤌🏻😂توضیح کامل 🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 85 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا چیکار میکنی برو بگیر بخواب ببین اگه خیلی خوش شانس باشی شیش ماه دیگه وقت داری یکم بخوابی چون بچه تا شیش ماهگی خوابش زیاده حدودا هجده ساعت در شبانه روز خوابه بعدش دیگه باید کمرتو ببندی و‌بیافتی دنبالش 

چه زود مرخص میکنن.معمولا یک شب نگه میدارن

نمیدونم ولی مشکلی نیست اخه چرا نگه دارن

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

اره وزنش کمه🥲وای ایشالا زردی نمیگیره 💔

ان شاالله

در کل چیز ترسناکی نیست. شیرخشک و ترنجبین خودت بخور

عرق کاسنی بگیر از ۲ روزگی دست و صورت بچه رو باهاش بشور وقتی هم پوشک عوض میکنی ی پنبه رو با عرق کاسنی خیس کن ی کم بکش به پاهاش

من برا بچه اولم هیچ تجربه ای نداشتم زردیش ۴۰ روز طول کشید ولی برا دومی همین راهکارو استفاده کردم سر ۱۰ روزگی خوب شد

اینجا چیکار میکنی برو بگیر بخواب ببین اگه خیلی خوش شانس باشی شیش ماه دیگه وقت داری یکم بخوابی چون بچ ...

خسته نیستممم😁😂 

وای نگووووو😂😂😂🥴

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

سلام خداروشکر راحت شدی و اینکه خوش به حالت زایمانت راحت بود

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼