2777
2789
عنوان

مامانم نمیذاره برم بیرون21سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 72 پست

چ بدبختیه،بهشون نمیگی دوس پسر داری میگ مگ من غریبه ام منو مث خواهرت بدون(مامانم همیشه اینجوری منو خر میکنه) میگی هم اینجوری رفتار میکنن

ب کدوم سازشون باید برقصیم خدا داند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ربطی به رل داشتنت نداره حق طبیعیته بری بیرون بگردی به نظرم اصلا اجازه نمیخواد پاشو لباس بپوش بگو میرم فلان جا خدافظ سن اجازه گرفتنت خیلی وقته گذشته و مگه چندبار زندگی میکنی ک اینم اینجوری بگذره شده بحث کنی بکن ولی اخرش برو بیرون 

چقدر عاجزی الان بچه 10ساله راحت بیرون میچرخه ت منتظر اجازه ای تو این دوره با این سن؟ 😐😐😐

چرا انقدر چرت میگین؟! 

یکی میگه بچه ننه یکی میگه عاجزی

یعنی چی؟!! 

تا وقتی تو شرایط یک نفر دیگه نبودین تا بفهمین چی بهش گذشته که الان تو این شرایطه قضاوت نکنین 

واقعا متأسفم هر کی از راه میرسه به خودش اجازه میده همینجوری راجب هر چی نظر بیخود بده

اون بچه 10 ساله چه ربطی داره به یه دختر 21 ساله؟! 

اون شرایطش متفاوته خانواده ها فرهنگا طرز فکرا به هزار تا چیز بستگی داره 

با همین حرفاتون دل طرفو میشکنین

انگار یادتون رفته داریم تو ایران با خانواده های ایرانی زندگی می‌کنیم!!!! 

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

چرا انقدر چرت میگین؟! یکی میگه بچه ننه یکی میگه عاجزییعنی چی؟!! تا وقتی تو شرایط یک نفر دیگه نبودین ...

بیا بزن منو😐😐عزیزم واقعنم ربط داره عرضه داشته باشه میتونه بزنه بیرون همون تو و امثالش اجازه دادن بهمون زور بگن چرا مثلا باید پسر بچه راحت بتونه بره بیرون بعد ی دختر بزرگ و بالغ به اجازه نیاز داشته باشه تازه محدودشم کنن انقد سکوت کردین تو سری خور شدین والا این فرهنگا واسه ماهم هس ولی ما قبول نکردیم تحقیرمون کنن چون زن اسیر خونه نیس!!!!!! 

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

ن

بهش بگو یا باید درس بخونم یا شوهر کنم

نه دانشگاه میفرستت نه بیرون! پس کجا باید دیده بشی!!!!!! 

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
بیا بزن منو😐😐عزیزم واقعنم ربط داره عرضه داشته باشه میتونه بزنه بیرون همون تو و امثالش اجازه دادن ب ...

من نگفتم سکوت کنه اون بحثش جداست 

فقط گفتم تو و امثال تویی که هیچی نمیدونی حق نداری از راه برسی قضاوت کنی طرفتو و بیای بگی عاجزی و بچه ننه ای و فلان. اینا خودش یک نوع فوشه. شما تربیت خانوادگی ندارین واقعا؟! 

میخواین راهنمایی کنین درست حرف بزنین نمیتونین حرف نزنین خب کسی بهتون نمیگه لالین! عاجز و تو سری خور یعنی چی؟! از کجا میدونی عرضه شو نداره بعضی وقتا آدم زورش نمیرسه یا میبینی دلیل دیگه ای داره. 

اصن ولش کن شما سطح شعور و فهمشو ندارین که بهتون چیزیو توضیح داد

دیگه ریپ نزن که یه چی بهت میگم بری واس خودت

من نگفتم سکوت کنه اون بحثش جداست فقط گفتم تو و امثال تویی که هیچی نمیدونی حق نداری از راه برسی قضاوت ...

اتفاقا من میدونم هر حرفی رو کجا و چه زمانی بزنم من با کسی رودروایسی ندارم هرچی گفتم هست به تو هم ربطی نداشت ریپم زدی تو میخای بزنن تو سرت بزنن حالا هی بیا برا من دلیل و منطق بیار کسی که نمیخواد حق طبیعیشو بگیره بهونه تا صبح براش هست چون بی عرضستتتتت وگرنه جوری داری بلدش میکنی انگار تو آمریکا به اسارت گرفته شده خانم محترمممم

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

اتفاقا من میدونم هر حرفی رو کجا و چه زمانی بزنم من با کسی رودروایسی ندارم هرچی گفتم هست به تو هم ربط ...

تویی که نمیتونی مشکلات بقیه رو درک کنی پس حرف اضافه نزن. سیک 

اتفاقا من میدونم هر حرفی رو کجا و چه زمانی بزنم من با کسی رودروایسی ندارم هرچی گفتم هست به تو هم ربط ...

در ضمن آدم تو آمریکا به اسارت گرفته بشه بهتر از اینه که تو ایران با خانواده ایرانی سر و کله بزنه