2777
2789
عنوان

افتادن امتحان دی

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست
زیر ده به سختی عزیزم..مگر اینکه مستمرت خیلی خوب باشه یا اینکه یک درس این اتفاق برات بیفته تلاشت رو ب ...

وای جدی؟؟

دخترم دوتا تو دی افتاده میگه میخوام خرداد جبران کنم🤧🤧😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میترسم نمرات دی و خردادشو باهم جمع بزنن برای معدل کلی من باز زیاد سردرنمیارم

آها چیزی نمیشه عزیزم استرس نگیر♥️ خدا نکرده امتحان های دیگه ت هم خراب کنی

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

خب دی هرچی بشی ضریب دو میشهخرداد ضریب شیشاینا جمع میشن تقسیم بر تعداد میشنمثلا خرداد گرفتی۱۸۱۸×۶=۱۰۸ ...

وای الان دخترم فیزیک و شیمی رو میگه افتادم یعنی خرداد اگه بالای ۱۹ شه نمیوفته؟

وای الان دخترم فیزیک و شیمی رو میگه افتادم یعنی خرداد اگه بالای ۱۹ شه نمیوفته؟

اگه نمره خردادو بالا ۱۷بگیره اوکیه پاس میشه

نوبت دوم مهم تره

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

آها چیزی نمیشه عزیزم استرس نگیر♥️ خدا نکرده امتحان های دیگه ت هم خراب کنی

عزیزم دخترم دهمه😔

خدا میدونه چقد دلم گرفته بچه ام مریض حال بود این چندوقت تلاششم کرد ولی خب محاسباتیا سختش بود میگه دوتا از امتحلن ها زیر ده میشم 

بنظرتون مستمرای ترم ۲ و خردادو خوب بده اوکی میشه؟

عزیزم شما یازدهمی رشتت چیه؟مطمئنین تاثیر دی کمه دخترم؟😔😮‍💨

رشتم ریاضیه عزیزم

دی هم مهمه ولی اینکه نهایی خدشو برسونه مهم تره

حالا دی ک نشد بگو خرداد جبران کنه ایشالا ک پاس میشه نگران نباشید استرسم بهش ندین

رشتم ریاضیه عزیزمدی هم مهمه ولی اینکه نهایی خدشو برسونه مهم ترهحالا دی ک نشد بگو خرداد جبران کنه ایش ...

موفق باشی فدات شم

نه اصلا به روش نیاوردم میگه تصمیم گرفتم بیشتر تلاش کنم فقط غزل جونم شما برای فیزیک و شیمی اینا کلاس میری؟

موفق باشی فدات شمنه اصلا به روش نیاوردم میگه تصمیم گرفتم بیشتر تلاش کنم فقط غزل جونم شما برای فیزیک ...

سلامت باشی قشنگم همچنین

شمام باهاش حرف بزنید بگید تلاش کنه خرداد بالا۱۷.۱۸بگیره 

تست میزنم کلاس میرم نمونه سوال حل میکنم فیلم اموزشیم میبینم