2777
2789
عنوان

سرویس طلا 26 گرمی خوبه برای عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 58 پست
خودت وضع مالی همسرتو درنظر بگیر اگر وضعش خوبه سنگین بگیر وگرنه سبک بردار

دیگه گرفتیم تموم شد ولی طلا دیگه ای نمیگیره تو مناسبتا خودشم موقع خرید سرویس گفت بیشتر از توانم گرفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره خونه پدرت چند گرم طلا داشتی

اگه خونه پدرت مثلا ۵۰ گرم طلا داشتی بله الان سبک برداشتی

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

دوست من با کلیییی دک و پز ازدواج کرد شوهرشو علم کرده بود تو چشک کلل شهر انقد تعریف کرد ازش سر جمع کل طلاهای عروسیش 12 کرم شدن با حلقه و نشون وسرویس...

میگف از باکلاسیشونه

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

من اصلا سرویس عقد نخریدم پشیمون هم نیستم ولی خب ۲۶ گرم واقعا معقوله

همسرت بعداً جبران کرد برات ؟

واقعا خیلی گرون شده این مقدارم با نصف وام ازدواجش گرفت 

من ماه قبل عروسیم بود سرویسم۳۰گرمی گرفتم ولی خیلی قشنگه دوست نداشتم همسرم اذیت بشه میدونم هرموقع ک بتونه باز برام میخره

بعد عروسیمون هم یه دستبند۳گرمی خرید

خیلی خوشحال شدم چون مهم نیتش بود برام

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

الان که من میبینم اکثر طلا فروشیا سرویس های نازک و گرم پایین تو ویترین دارن مثلا دوتا دونه فوقش گرم ...

آره الان 20 گرم طلا بالای 100 شده پولدارا میتونن گرم بالا بخرن 

ما که هز کی عروسی کرد بدلی انداخته بود پول به طلا نرسیده بود

خاهر منم هفته بعد عروسیشه سرویس بدل خرید بندازه

خانواده پسره قراره هدیه یه نیم ست بدن

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
مال من ده گرم بود کلاهمم انداختم بالا😐توی این اوضاع داغون

تازه گرفتی ؟ 

با این قیمت طلا واقعا سخته خرید سرویس سنگین نامزدمم گفت بیشتر از توانم گرفتم