2777
2789

کسی کار کرده؟ باید ماهر باشی؟ آخه تو آگهی ها میزنه ماهر... قرار داد رو چه مدته می‌بندن ؟ کارش آسونه ؟ مثلا وصل کردن آستین یا دوخت برش هایی که هلال هستن هم باید انجام بشه؟ آخه اینا سخت تره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما کار کردی ؟

اره من پیش یه اشنا کار کردم دگ اصن بین خیاطا معروفه کارگاها بیگاری میکشن از ادم فک کن مثلا یه ماه کار میکنی اخر سر یه میلیون دگ ته سخاوت رو ب خرج بده دو میلیون بهت میده مامانو اجیمم قبلن کار کردن همین وضعه ولی خب بنظرم اگ برا رفتو امد مشکلی نداری و لازم نیس هزینه بدی بهتر از ت خونه موندنه حداقل یه ماهی امتحانش کن تجربه کسب کنی،روند کارش اینجوریه ک باس با راسته دوز کار کرده باشی و منظورش از ماهر بودن بیشتر دوخت تمیزه (ک پایین بهت میگم چیکا کنی)در مرحله ی اخر دگ باس بدونی کجا رو ب کجا وصل کنی ک این یچیز فرعیه و میتونی از خود صاحب کارگاه یا همکارات بپرسی و زیاد اولویت نداره بیشتر بستگی ب میزان سختگیری و روند کار کارگاه داره،وصل کردن قسمت هلالو اینام کاری نداره حالا بت میگم چیکا کنی ولی معمولن انجوریه که ده تا یقه بهت میدن باس بدوزی یا بیس تا مچی یا..ولی چون گفته ماهر باس دوخت همرو بلد باشی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

برا دوختش مهم نیس کجا رو داری چرخ میکنی تنها چیزی ک باید درنظر بگیری اینک ۱/۵یا ۱cm از لبه ی دو پارچه ای ک رو هم گذاشتی بیای داخل و روشو چرخ کنی و تمام همتت رو این باشه ک از اول تا اخرش این فاصله ی۱الی۱/۵cmری رو حفظ کنی و هی اینور اونور نشه،اگ ببینه این اصول رو رعایت میکنی و دوختت تمیزه بقیه ی باگ ها رو معمولن درنظر نمیگیره،اصول دوخت حلقه استینو پهلو .. رو میتونی ت نت سرچ کنی از رو فیلم یاد بگیری ولی چیزی نداره همین اصولی ک بهت گفتمو انجام بدی کارت راه میوفته

اسون و سخت بودنش بستگی ب میزان تجربت داره کسی ک اولین بارشه سخته براش ولی کسی ک کار کرده براش مص اب خوردنه،اگ نتونی صاف بدوزی سختت میشه چون هی باس بشکافی و از اول بدوزی و این کلافت میکنه،اصول نخ کردن چرخ راسته و.. هم همه ت نت هس،معمولن چرخا خودشون اندازه ها روشون حک شده ولی خودت میتونی یه چسب کاغذی با فاصله ی یک الی یکونیم سانت از نقطه ای ک سوزن چرخ بالا و پایین میشه بچسبونی و سعی کنی موقع دوخت لبه ی پارچه ای ک زیر چرخ گذاشتی از این محدوده ی چسب ب داخل یا بیرونش تجاوز نکنه

اسون و سخت بودنش بستگی ب میزان تجربت داره کسی ک اولین بارشه سخته براش ولی کسی ک کار کرده براش مص اب ...

مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی و وقت گذاشتی تایپ کردی و توضیح دادی، ببین من کلاس خیاطی میرم یه چیزایی یاد گرفتم... برای دوخت علامت با خودکار حرارتی یا صابون روش نیست که از رو همون خط بدوزم؟ یا خودم نمیتونم با اونا خط بکشم که درست و صاف بدوزم؟

امضا ندارم اثر انگشت زدم
مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی و وقت گذاشتی تایپ کردی و توضیح دادی، ببین من کلاس خیاطی میرم یه چیزایی یا ...

قربونت برم

اونجوری کارت خیلی سختر میشه و زمانبره و قطعن حقوق کمتری گیرت میاد ،انفاقن با این روشی ک تو کارگاها استفاده میکنن خیلی کارت اسونتر و سریعتر میشه،تو خونه امتحانش کن،من بعد اینک ع کارگاه دراومدم دگ با همین روش همه لباسامو میدوزم خیلی بهتر و تمیزتره