2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید درست شد عکس میزارم 💔 گفتم خیلی فوش میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 59 پست
یا صرفا سرگرمی خوبی هستی یا اون ادم نرمال و سالمی نیست هیچ ادم نرمالی از به ادم بدهن استقبال نمیکنه

چند وقته بد دهن شدم اوایل خیلی خوب بودم 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک کنم از پشت کوه اومده

فکر کن یبار یکی بدترین کار ممکن رو درحقم کرده بود بهش گفتم حرومزاده به جای اینکه من قهر کنم داشتم از دل اون درمیوردم

این پسره هم عجیبه هیچ اعتماد ب نفسی نداره

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
فکر کن یبار یکی بدترین کار ممکن رو درحقم کرده بود بهش گفتم حرومزاده به جای اینکه من قهر کنم داشتم از ...

این پسره کص..خله وگرنه باید میزد تو دهن اسی پر خون میشد با این حرف زدنش مگه مادرش مسخرته خجالت بکش احمق

این پسره کص..خله وگرنه باید میزد تو دهن اسی پر خون میشد با این حرف زدنش مگه مادرش مسخرته خجالت بکش ا ...

یکی هم پشت سر این خانم اینجوری حرف بزنه معلومه پسره چیزی نمیگه 

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
بابا من بدتر عصبانی میشم 😭 اون ببین یبار گفت اگه کسی دیگه این مدل بهم فوش میداد الان زیر خاک بود با ...

احتمالا بخاطر شرایط سختی که گفتی پیش اومده صبرت کم شده و ریلکسی اون بیشتر عصبیت میکنه 

ادم اروم و منطقی ایه پارتنرت سعی کن با ارامش براش توضیح بدی شرایطتتو، بگو که دیر جواب دادنش، بی توجهیش یا زیادی اروم بودنش اذیتت میکنه

باور کن وقتی بی احترامی میکنی اون اصلا دیگه به حرفا و خواسته هات توجه نمیکنه، بدتر حتی اگه واقعا حق با تو باشه بخاطر لحنت و بد و بیراه گفتن و .... مقصر صد در صد خودت میشی

تونستم عکس پیاماشونو ببینمولی کاش نمیشدددد😐💀 پشمام ریختتتتت😑

😂😂😂

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

منم نمی تونم لینک ببینم نگه هم می دارم می گه کپی. می زنم هم می گه کپی. اونجوریم هم نمی دونم کجا می ...

منم اول مشکل شمارو داشتم 

کپی کن اونو بعد بزن تو مرورگرت

ولی به‌نظرم انجام نده!

کلا فحش بود🤕

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!