2777
2789
خیلی خودشیفته ایییسری تایپک الکی میزنن مردمو سرکار بزارن مگه میشه ادم خونه دوستی فامیلی همسایه اشنا ...

عزیزم همه خونه ها ویلایی داریم حیاط دار و بخاری دار 

جای تعجبه که فکر می‌کنی همه باید آپارتمانی باشند !!!!

کاربری دست دو نفره
کلوپاترا جان نهی از منکر مراتب داره اول دوم با زبون نرم بعدش مقابله با مثل

نهی از منکر  کدوم قسمت مقابله به مثل داره ؟نه تو شرع نه عرف هیچ کجا مقابله به مثل نداریم 

اگر یکتفر فحش بده ما هم فحش بدیم که چه به روز جامعه میاد اخه دیگه همه جا میشه جنگ و توهین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما انقدر عصبیی و به همه مشکوک پیشنهاد میکنم دیگه نیا اینجا

چون نمیشه تا تاپیکی میبینی پاشی بیای با بی ادبی و پرخاش توش پست بزاری و دلیلتم اینا باشه.....

نخود هر آش بودن بهتر از نداشتن تربیت خانوادگیه😄

یا حرفیو نطن یا میزنی مثل یه بچه خوب وایسا جوابشم بشنو...ترسو بودن اصلا قشنگ نیست @sadafian    

حالا به سلامت

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
نهی از منکر کدوم قسمت مقابله به مثل داره ؟نه تو شرع نه عرف هیچ کجا مقابله به مثل نداریم اگر یکتفر ف ...

سوره نحل - آیه ۱۲۶

وَإِنْ عَاقَبْتُمْ فَعَاقِبُواْ بِمِثْلِ مَا عُوقِبْتُم بِهِ وَلَئِن صَبَرْتُمْ لَهُوَ خَیْرٌ لِّلصَّبِرِینَ‏

و اگر عقوبت مى‏ کنید، چنان عقوبت کنید که شما را بدان عقوبت کردند و البته اگر صبر و شکیبایى کنید قطعاً صبر براى صابران بهتر است

کاربری دست دو نفره