2777
2789
عنوان

آب لباسشویی 😭😔😭

104 بازدید | 9 پست

سلام چرا کسی تو تاپیک های من نمیاد واقعا خیلی بده سوالام؟ 

امروز لباس انداختم تو لباسشویی آبشو پس داد بیرون البته بار اولش نیست 

خونه مام موکت هست 

حالا همسرم و مادرم چون من وسواس داشتم و ترک میکنم باور نمیکنن و جلوی من میگن نه آب نیست خشکه

یا چه میدونم اگر آبه تمیزه و ..

تو زیادی حساسی و 

دارن اعصابمو خورد میکنن خوب اونا آب لباسای کثیف بوده دیگه اگه تمیز بود که نمی ن داختیم تو ماشین 

بیاین بهم بگین چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

لباس شوییم خیلی زیاد آب میده بیرون باید زنگ بزنیم نماینده 

و هر دفعه هم اینا اینطوری میگن😭😔😭😭

لباس نجس توش بوده؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه لباسهات نجس بود آبی که ازش بیرون ریخته نجسه واگر نجس نبود فقط آبش کثیفه و نجس نشده 

ریختن پودر یا مایع زیاد داخل لباسشویی هم یکی از دلایل بیرون ریخت آبش به بیرونه 

بخاطر همین من لباسشوییم رو گذاشتم تو رختکن اگر یه بار آبش بیرون ریخت بریزه تو حموم 

فیلتر شو بلد نیستم کسی بلده بگه بهم اشم ماشین زیرو وات

پایین لباسشویی یه در مانند کوچولو هست اونجا رو باز کن یه سینی بزار زیرش بازش کن بشور بعد

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb