2777
2789
عنوان

دعوای منو نامزدم سر گل نخریدن با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 43 پست

خیلیییی کارت زشت بوددد

خیلییییی

ی کتاب برا خودش بنده خدا گرفته باهاش بحث میکنی پول داشتی چرا برا خودت خرج کردی برا منم نکردی؟؟؟

شاید اون موقع دوست داشته پول شو کمم باشه خرج خودش کنه!!!

شاید فک کرد میتونه بعدا برات جبران کنه!

گل خیلی ام گرونه بعدا میخواستی گیر بدی چرا گل ۱۵۰ تومنی خریدی

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دو سال پیش برای خودم یه شاخه رز خریدم شد ۵۰ تومن که :/

خودت خوشحال کردی یا بیشتر افسرده شدیی؟😂🤌

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

نامزد تو نی نی سایت معنای مشخصی نداره

اگه مثل نی نی سایتی ها به دوست پسرت میگی نامزد به نظرم اصلا ارزش فکرکردن نداره

اما اگه نامزد واقعی هست به نظرم باید به رفتارهای قبلیشم توجه میکردی که واقعا ادم بی توجهی هست بهت یا این بار فقط این اتفاق افتاده. اکثرا بچه های کم سن اینجا بهت میگن حق داری اما درواقع ادم باید تو زندگی گاهی درک کنه و اگه نامزدت همیشه تو اولویت قرارت داده و صرفا این بار به خاطر کم بودن پولش نخریده با مطرح کردن این بحث تصویر بدی از خودت نشون دادی بهش

خیلیییی کارت زشت بودددخیلیییییی کتاب برا خودش بنده خدا گرفته باهاش بحث میکنی پول داشتی چرا برا خودت ...

خب بحث همین جاست

اسی توقع داشته همیشه اون الویته شوهرش باشه

و اگه اسی هم همیشه شوهرشو الویته خودش میذاشته و از خود گذشتگی میکرده

این توقع کاملا توقع بجاییه 

همه چیز باید دو طرفه باشه

به نظرم رفتار بالغانه ای نکردی. بنده خدا هم که صادقانه گفته میخواسته دسته گل برات بخره و پولش کم بوده.

گلم هرروز خریدن و از دم گلفروشی خریدن و توقع کردنش که قشنگ نیست. گاهی و سورپرایزطوری قشنگه و کیف میده.

گل و کتاب هم با هم برابری نمیکنن قطعا! به نظرم شما باید خوشحال باشی همسرت اهل مطالعه ست. همچین آدمی احتمالش بیشتره کتابای مربوط به رابطه رو هم بخونه و فکر پیشرفت و بهبود باشه.

اولا چیزهایی که برات مهمه رو توی چت نگو ،حضوری بگو 

ثانیا مردها زیاد خالی میبندن ، تو ذهنش میخواسته ماشینو پر گل کنه برات اینکارو نکرده ، پی شو نگیر . شاید دوست داره اینکارو بکنه ولی میبینه هزینه شو نداره بیخیال میشه

ثالثا نباید قضیه امروز رو  میگفتی ، هدیه گرفتن یه چیز دلی هست نه با اجبار 

و آخر اینکه از این واکنشش نترس که مثلا من ازت توقع نداشتمو اینا . اتفاقا اینجوری میکنه که تو کلا هیچوقت ازش توقعی نداشته باشی، وای باورم نمیشه چیه ، خب تو از چیزی دلخور شدی بهش گفتی ،حتی اگه بچه گونه هم باشه باید حرف بزنه نه اینکه اینجوری رفتار کنه

راضیم به رضای تو
خب بحث همین جاستاسی توقع داشته همیشه اون الویته شوهرش باشهو اگه اسی هم همیشه شوهرشو الویته خودش میذا ...

هیچچچچ کسی نباید تو زندگی ۱۰۰ خودشو برا یکی بذاره که انتظار بیجا هم از طرف مقابلش داشته باشه !

من اگه صدمو دارم برای شخص ایکس میذارم از دوست داشتنمه که منتی نیس دوسش دارم  نباید انتظار  اینم داشته باشم از  که اونم همین باشه

از طرفی استارتر خودشم اکه ته جیبش کمی پول داشت حاضر بود همونو بده برای یکی کادو بخره؟معلومه که نه 

یا شایدم منتظر موقعیت بهتره که جبرانش کنه

بعدشم اگه خیلی ناراحت بود با شوخی بهش میفهموند یا ام پسره خوب بود اونجا بگه برات جبران میکنم!

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...