2777
2789
عنوان

برای کار خونگی چه پیشنهادی دارید

51 بازدید | 4 پست

خیاطی و گلدوزی شماره دوزی بلدم 

زبان بلدم شیرینی و کیک پزیمم خوبه عکاسیمم خوبه به نظر شما چه کاری بهتره درآمدش و دردسرش کمتر ؟ خواهشا کمک کنید ایده ای دارید هم بگید 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بلد داریم تا بلد 

منم اینارو بلدم اما نمیتونم درآمد داشته باشم 

برای درآمد باید یکی رو تخصصی دنبال کرده باشی در حدی که خلاقیت بتونی بخرج بدی توش یا یاد بدی 

یا یه ایده و طرح جدید بدی نه اینکه اونی که همه بلدن رو بگی دوباره 

تو خونه خیاطی کن 

یا گلدوزی کن بزار 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
بلد داریم تا بلد منم اینارو بلدم اما نمیتونم درآمد داشته باشم برای درآمد باید یکی رو تخصصی دنبال کرد ...

😂😂😂 بلدم دیگه زبان رو که لیسانسشو دارم رشته دانشگاهمم بوده عکاسی هم دوساله انجام میدم برا خودم پیجم دارم

شیرینی پزی هم همه تعریف میکنن از کیک و شیرینی هام و چند ساله ازم دستور میپرسن 

خیاطی هم که ۸ ساله می کنم برا خودم و دخترام

شماره دوزی گلدوزی خدایی تازه یاد گرفتم اما راحته می تونم اموزش بدم حتی 

راستش دودلم همیشه دنبال ایده هستم که بشه درآمدزایی کرد 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂 بلدم دیگه زبان رو که لیسانسشو دارم رشته دانشگاهمم بوده عکاسی هم دوساله انجام میدم برا خودم پی ...

خب چرا نمیری آموزشگاه تدریس کنی زبان 

یا خیاطی تو خونه 

از پیج عکاسی نمیشه درآمد داشت ؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
خب چرا نمیری آموزشگاه تدریس کنی زبان یا خیاطی تو خونه از پیج عکاسی نمیشه درآمد داشت ؟

دلم نمیره برم اموزشگاه بس که همه از درآمدش مینالن از طرفی هم دخترامو دارم یعنی طوریه که شاید نشه برم بیرون کار کنم خانوادمم دورن 

یه مدت عکاسی کردم تو پیج از غذا و محصول ولی خب خیلی از مشتریا میگفتن ما حضوری میخوایم از تهرانم بودن سرد شدم 

اما تو فکر دوخت لباس و مزن آنلاین بودم نه شخصی دوزی ) چون چندسال پیش انجام دادم شخصی دوزی خوشم نیومد ( اما نمی دونم چی میشه 🥺 میگیره یا نه