2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چرا دکترکرمانی گفت اکر رژیم بودی گرسنه شدی یعنی درسته یه جایی هم گفت اگر سرگیجه گرفتید نترسید ...

نمیدونم یه سریا میگن باید طوری باشه که نه اذیت شید نه بخورید

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

منم رژیمم دیشب شوهرم پفک هندی و پاپ کرن خرید تا نفس داشتم خوردم بعدش عذاب وجدان گرفتم 🥺 بیخیال بیا ...

تو برا لاغری؟ من هم ده کیلو لاغرتر شم هم قند و چربیم بالا رفته...چاق نیستم

عزیزم ده دقیقه دیگه از شبکه جم، ایروبیک شروع میشه دارم گرم میکنم تو هم بیا ورزش کن تا عذاب وجدانت کم ...

جم ندارم.من رژیم فستینگ میگرفتم امروز نگرفتم استثنا

عزیزم ده دقیقه دیگه از شبکه جم، ایروبیک شروع میشه دارم گرم میکنم تو هم بیا ورزش کن تا عذاب وجدانت کم ...

شب بیست دقه بدو بدو کنم یا طناب یا حلقه...البته سرما خوردمممممم

تو برا لاغری؟ من هم ده کیلو لاغرتر شم هم قند و چربیم بالا رفته...چاق نیستم

اره عزیزم من لاغریم 

البته برای جلوگیری از قند هم هست چون خیلی شیرینی میخوردم ولی خداروشکر یکماهه خیلی مواظبم ولی دیشب شوهرم گولم زد 😂😂 

از امروز باز رژیمم 

کار من از همه سخت تره چون همسری آشپزه با غذا میاد خونه خیلی سختمه ، هرچی میگم همون جا بخور گوش نمیده