2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علوم تربیتیشما چی

خوبه به نظر آسون میرسه. همینطوره؟ حداقل فک کنم پر از جملات و عبارات نامفهوم و بدردنخور نیست. یه روزی یکجایی به دردتون میخوره. من 10 12 سال تاریخ خوندم و رفتم سر شغلی که هیچ ربطی به علوم انسانی نداشت. 

خوبه به نظر آسون میرسه. همینطوره؟ حداقل فک کنم پر از جملات و عبارات نامفهوم و بدردنخور نیست. یه روزی ...

بدرد میخ‌ره تو زندگی ولی به شدت‌جلمات‌وکلمات‌سنگین‌ونامفخوم داره‌و حجم بالا

بدرد میخ‌ره تو زندگی ولی به شدت‌جلمات‌وکلمات‌سنگین‌ونامفخوم داره‌و حجم بالا

وای خدا صبرتون بده امیدوارم بهترین نمره رو بگیرین و به جایی که میخواین برسین

یه دوستی دوران خونه دانشجویی داشتم حرف خوبی میزد که الان به حرفش رسیدم. اون مقطعی که من درس میخوندم دوستم شاغل بود. میگفت تا درس میخونی فقط متمرکز باش رو درس و خوب و عالی بخون و نمرات ممتاز بگیر بخدا هرکسی تو هر رشته ای زحمت بکشه و تلاش کنه ثمره و نتیجشو میبینه

بازم خوبه لیسانسرو از دستانِ ساسانیان و اشکانیان گرفتین 💪 خداییش ولی از تاریخ داغون تر باستان شناسی ...

من دانشگاه ملی هم بودم یعنی استادا تا نمره میدادن پوست ادمو میکندن... فقط اون درس خط میخی میباس ترجمه کنیم 😑... من ازدواج کردم به شغلیم نرسیدم آخرش... فقط وقتمو حروم کردم پای این رشته

من دانشگاه ملی هم بودم یعنی استادا تا نمره میدادن پوست ادمو میکندن... فقط اون درس خط میخی میباس ترجم ...

واقعا درسته. حیف 4سال عمر و وقت

بازم به شما منِ دیوونه رفتم ارشد تاریخ اسناد

چه خوب آفرین اتفاقا منم دانشگاه تهران بودم و همیشه بین دوست و فامیل و آشنا بخاطر دانشگاه فخر میفروختم. آخرشم هیچی نشدم 😅 دست از پا درازتر 😅 ترجمه خط میخی؟ ما نداشتیم. من نزدیک صد جلد کتابامو نگه داشتم. تو همین فاصله رفتم بهشون سر زدم. گاهشماری، تاریخ غوریان 😂 خدایاااا. دلم نمیادم ازشون دل بکنم. یه چیز بامزه بگم. روزبه زرین کوب خواهرزاده غلامحسین زرین کوب معروف استادمون بود. بعد یه بار من سر جلسه ایرانِ باستان هیچی بلد نبودم تو ورقه امتحانی به جا جواب سوالا همینطور چرت و پرت مینوشتم اخرش که وقت تموم شد یه نگاه به برگم انداختم به غلط کردن افتادم نمیخاستم برگه رو تحویل بدم پاشدم تو شلوغیا از پنجره پرتش کردم پایین و اومدم بیرون. 20 دیقه بعد یکی بچه ها اومد گف چیکار کردی استاد گفته دیدیش بگو بیاد اتاق من 😐😂 

چه خوب که متاهل شدین انشالله بسلامتی و خوشبختی و فرزندان دانا و برنا🌷🌱

واقعا درسته. حیف 4سال عمر و وقتبازم به شما منِ دیوونه رفتم ارشد تاریخ اسنادچه خوب آفرین اتفاقا منم د ...

منم خیلی پز دانشگاهمو میدادم 😂باز خداروشکر دانشگاه ملی بودم هزینه ای پرداخت نمیکردم وگرنه هم عمرم به فنا رفته بود هم پولم... اره خط میخی رو ترجمه میکردیم چطور شما نداشتین این درسو🤔 ی درسم داشتیم روش تحقیق مزخرف ترین درس بود یادش نباشه... تاریخ اسلامم که با ی استاد پیر خرفت داشتیم اگه از دانشجو بدش میومد با نه و هفتاد و پنج مینداختت... خیلی ممنون انشالله شما هم عاقبت بخیر بشین 🥰

منم خیلی پز دانشگاهمو میدادم 😂باز خداروشکر دانشگاه ملی بودم هزینه ای پرداخت نمیکردم وگرنه هم عمرم ب ...

وای آره روش تحقیق، خیلییییی بد بود. رو مخ بود. (یادش نباشه) رو من اولین بارِ میشنوم و انصافن جاش همینجا بود 😅

وای آره روش تحقیق، خیلییییی بد بود. رو مخ بود. (یادش نباشه) رو من اولین بارِ میشنوم و انصافن جاش همی ...

من برای چیزایی که میخوام یاد و خاطرشون نباشه اینو زیاد به کار میبرم😂 شما چرا برای ازمون استخدامی اموزش پرورش ثبت نام نکردی؟