2777
2789
عنوان

دوستم امروز گفت روزه ام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر فردی بتواند کل ماه رجب و شعبان رو روزه بگیرد اجر فراوانی دارد اگر نتوانست اول وسط و آخر این دو ماه رو بگیرد،و سه روز آخر شعبان رو مخصوصا سفارش فرموده اند

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ماه رجبه 

روز سوم 

بسیار توصیه شده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بخدا من فک کردم فقط باید ماه رمضون باشه تا روزه بگیری😑

اشکال نداره

ندانستن عیب نیست

نپرسیدن عیبه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ماه رجبه وثواب بسیار زیادی داره.. روزه قضا رو میشه تواین مدت گرفت هم ثواب داره هم قضا بجا اورده..واق ...

ن والا

اگه هم گرفتن دلیلشو نپرسیدم بخدا اصن نمیدونستم

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

عیبی نداره عزیزم اعتقادات و ارزش ها متفاوته خبروزه گرفتن تو بعضی از روز های ماه رجب خیلی فضیلت داره ...

اهاا ممنون از توضیحاتتون😚💗💗

عجیبه تاحالا نشنیدی کسی غیر از ماه رمضون روزه باشه؟یا روزه قضا میگیرن (رورهایی که به دلیل مسافرت یا ...

ن بخدا تاحالا نشنیده بودم

و اگه هم دیدم دلیلشو نپرسیدم الان اومدم از شما پرسیدم😒

ن بخدا تاحالا نشنیده بودمو اگه هم دیدم دلیلشو نپرسیدم الان اومدم از شما پرسیدم😒

👌😘

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️