2777
2789
عنوان

دلم میخاد جدازندگی کنم از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 29 پست
😂😂😂😂راستی مگه قرمز یواش هم داریم ؟!🤔😅

بله

صورتی😌😁

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اه خب یکی نیست بگه شما ها که به ک.و.ن مادر تون چسبیدین چرا ازدواج میکنید 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

مردهای بچه ننه همین هستن

تا آخر عمر 

قبل از ازدواج کسی خونه بابا ، آدم حسابشون نمی کنه

بعد ازدواج که بال و‌پرشون باز میشه می افتند به جلب محبت خانواده تا کاپ قهرمانی بچه خوب رو برنده بشند و بالاخره محبت و توجه بگیرن 

چون دیگه اخلاق سگ شون، خستگی و‌بی پولی و اوقات تلخی شونو یکی هست که سر و سامون بده!!

پول و ولخرجی و مهربونی شونو میبرن برای مامان جونشون

و خدا برای من کافیست.....
بلهصورتی😌😁

آها خب همونو می نوشی صورتی 😂

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

ن خب جریان داره😁

اها اوکی عزیزم 🙂😗♥️

خدا بهت صبر بده عزیزم البته ک مردا کلا نوعه رفتارشون اینجوریه که محبت کلامی 

زیاد نمیکنن .تو ب عمله همسرت نگاه کن 

من خودم یروزم نمیتونم از شوهرم دور بمونم حتی سرکار میخاد بره ناراحت میشم چونکه دلم براش تنگ میشه با اینکه هشت ساله ک ازدواج کردیم .ن اینکه ب شوهرت سرد بشی خوبع نه اینقد وابسته مث من .کاش منم یخوردع از وابستگیم کم میشد😔

با اجازه اسی

هو الرزاق 💛💫

با ارائه بهترین لوازم در خدمت شما هستیم 

بورس انواع لوازم خانه و آشپرخانه 💒

جهیزیه عروس 💍

لوازم دکوری وماگ ..

خرید حضوری و آنلاین ✅

پرداخت درب منزل برای مشهدی های عزیز ارسال با پست برای شهرستانی های گل 

لینک گروه👇🏻👇🏻👇🏻

https://rubika.ir/joing/GIJCEBIH0TNIGMABCFANHEGVVEIZWXJK

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤
یعنی ی ادمیه که بگی بالا چشمت ابروعه چندماه محدود میکنه قهرمیکنه

شوهر منم زود قهر میکرد و مامانی بود بعدا خودش فهمید گوش دادن به حرف مامانش رابطمونو خراب میکنه الان دیگه خوب شده قهر کردنی هم محلش نمیدم بیشتر به خودم میرسم خودش میاد آشتی کلا بی تفاوت باش به نظرم🤷🏻‍♀️خودتو الویت قرار بده به خودت اهمیت بده 💄شاید بقیه بگن خوب نیست ولی از وقتی یکم  خودخواه شدم بیشتر بهم اهمیت میده😂