2777
2789
عنوان

از نی نی سایت چه چیزی یاد گرفتی که ممنون اعضا هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 54 پست
کلی کتاب تاثیر گذارو رو بخاطر معرفی بعضی از کاربرا خوندمواقعا اون کتابا خیلی تو زندگیم تاثیر گذاشتن

منم همینطور

زیاد کتاب خون نیستم وقت ندارم 

اما یک کتابی رو خیلی مثبت تعریف کردن منم خوندمش عالی بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهمیت ادب در کلام رو اینجا میشه خیلی خوب یاد گرفت

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

و مینی مالیست شدن یعنی چه. باعث شد زندگیم خیلی مرتب بشه. همه وسایلم جا دارن و کمتر بهم می ریزن

مینیمالیست شدن چطوره؟ من تا میام ب خودم بگم خب حالا این لاک و رژلبو تا آخراستفاده کنم میبینم تواینستا همه کلکسیون دارن منم جوگیر میرم چندتای دیگه میخرم بعدهمشون نصفه میمونه 😂

حقیقتا من یه دورانی خیلی نا امید بودم و وضع زندگیم بهم ریخته بود افسردگی حاد گرفته بودم از دست یه روانی و میخواستم باهاش عقد کنم بخاطر چیزهایی تو مغزم فرو کرده بود تو نی نی سایت خیلی تاپیک زدم و خیلی خانوما همشون منعم کردن گفتن برو روانشناس 

بعضی هام بهم توهین کردن حتی کامنت داشتم ک خودتو بکش گند زدی ب زندگیت 

ولی خب من به نکات مثبت توجه کردم ، کامنتای منفی تو اون دوره واقعا آسیب جدی ای بهم زدن یکی بهم گفته بود با قرص برنج خودتو بکش و من سفارش دادم اونو ولی فرداش ک حالم بهتر شد کنسل کردم

لطفا خیلی مواظب حرف هاتون باشید 

برگشت به آزادی🕊

مینیمالیست شدن چطوره؟ من تا میام ب خودم بگم خب حالا این لاک و رژلبو تا آخراستفاده کنم میبینم تواینست ...

خیلی حس خوبیه. فقط وسایلی که لازم دارم با بهترین کیفیت میخرم. و البته با تحقیق و بررسی زیاد

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
از کاربرایی عین هیسبابا۲ pari7274 toranjbanoکلی چیزای خوب♥️

سلام عزیزم چطوری😍 منو یادت میاد چیشد شکایت کردی از اون ناشناسا که مزاحمت میشدن من تعلیق بودم یه ماه میشه از روی طرز تهیه‌ت درست کردم پلومرغ عالی شده بودددد حیف عکس نگرفتم

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

سلام عزیزم میدونی تاپیکت جوری  بود که عمیقا منو به فکر فرو برد .من چندین ساله که خواننده خاموشم (نمیدونم درست تلفظ کردم یا نه ) ولی همون سالی که عضو شدم صرفا برای سرگرمی میومدم یه سر میزدم بعد تاپیک ها اون موقع اکثرا راجع به خیانت و این چیزا بود و من انقدر محو تاپیک ها میشدم که از من یه دختر شکاک و بد دل ایجاد کرد جوری که به کوچیک ترین حرکت پارتنرم که الان هفت ماهه همسرم هست شک میکردم و الان هم با اینکه خیلی رو خودم کار کردم باز این اخلاق و دارم ولی خیلی کمتر از قبلا باز با این حال خیلی ازار دهندس برای جفتمون و میدونم نیاز بیشتری دارم که رو خودم کار کنم مراقبه کنم ک بتونم ارامش و تو زندگی نگه دارم . بخاطر همین تاپیکی که راجع مچ گیری و خیانت باشه رو اصلا باز نمیکنم دیگه .در اخر بگم این تاپیک ها واقعا رو فردیت و زندگی ادم تاثیر داره به طور ناخوداگاه ..