2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم مشاوری که نزدیک بود بهش اعتماد کنم یه پدوفیل بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 110 پست
یا خدا اینجا دیگه عادی نیست

هیچکسی انقدر زبون ریزی بلد نیست

اگر گول زدن نیست پس چیه؟

صدتا پیام عین هم اینجوری بفرسته 👇:

دوستت دارم:)💙

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
هیچکسی انقدر زبون ریزی بلد نیستاگر گول زدن نیست پس چیه؟صدتا پیام عین هم اینجوری بفرسته 👇:دوستت دارم ...

من بودم‌میگفتم ببخشید این هارو گویا اشتباهی ارسال کردید😶🤨🤨😵‍💫😟😡

استیکر رو هم میزاشتم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله واقعا کلی جریمه میشه فک کنم باید زندان هم بره

خب این واقعا خوبه

ولی خب این مشاور اصلا در حد یه مشاور حرف نمیزنه و خیلی صمیمی تر و راحت تره

به من تاجالا همچین حرف نامربوطی نزده

ولی چیزی ک از اون دختر شنیدم و اینحرفا

مشخصه که با خیلیا این بازی رو شروع کرده

اما نمیشه اون دخترهارو پیدا کرد

من بودم‌میگفتم ببخشید این هارو گویا اشتباهی ارسال کردید😶🤨🤨😵‍💫😟😡استیکر رو هم میزاشتم

برا من نفرستاده جیگر

میگم که اخرش رسما اینجوری شده با دانش اموزش

اون بچه هم ک نمیدونسته که داره بازیش میده

خب این واقعا خوبهولی خب این مشاور اصلا در حد یه مشاور حرف نمیزنه و خیلی صمیمی تر و راحت ترهبه من تاج ...

اصلا نخند 

اصلا لبخند نرن 

اصلا تشکر نکن ازش

اصلا بهش وقت بخیر. خسته نباشید نگو

حدی و خشک باش

اخم کن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
اصلا نخند اصلا لبخند نرن اصلا تشکر نکن ازشاصلا بهش وقت بخیر. خسته نباشید نگوحدی و خشک باشاخم کن

من اینکارورمیکنم دیگه حتما

برا من نفرستاده جیگرمیگم که اخرش رسما اینجوری شده با دانش اموزشاون بچه هم ک نمیدونسته که داره بازیش ...

آره میدونم 

میگم من بودم اینجوری میگفتم بهش 

با لح تند صحبت کن 

منم دخترم ۱۶ سالش شده با استاد های مردش که دوست دارن لاس بزنن بودن با لحن تند برخورد میکنه اون هم پرو پرو بهش میگه منو نزن چرا با من مقاومت میکنی جان دلم🫥

من اینکارورمیکنم دیگه حتما

افرین 

با لح تند و سریع حرف بزن 

آره میدونم میگم من بودم اینجوری میگفتم بهش با لح تند صحبت کن منم دخترم ۱۶ سالش شده با استاد های مردش ...

تازه مثلا دخترم خیلیییی باهاش تند حرف میزنه

اولا اصلا نمی‌دونست اینجوری هست

نمیدونی چه زبووووونی میریخت😵‍💫😵‍💫😵‍💫

دخترم دهنش وا مونده بود . آنقدر باهاش تند صحبت کرد که نشست سر جاش

آره میدونم میگم من بودم اینجوری میگفتم بهش با لح تند صحبت کن منم دخترم ۱۶ سالش شده با استاد های مردش ...

من واقعا گیج شدم

من اصلا روش اینجوری فکر نمیکردم،فکر میکردم خیلی هم ادم شریف و با شخصیته هما یهویی یکم رفتارش عوض شد و بعد هم این قصه ها رو ازش شنیدم

همچین ادمی اصلا ممکنه فقط با یه دانش آموز اینکار رو کرده باشه؟قطعا نه

یه حس بدی گرفتم💔نسبت ب کنکور و آینده‌م

چون به مشاورم بدبین شدم دیگه شدیدا

اصلا احساس خوبی نیست

تازه مثلا دخترم خیلیییی باهاش تند حرف میزنهاولا اصلا نمی‌دونست اینجوری هستنمیدونی چه زبووووونی میریخ ...

واقعا حس نمیکنم اون استادهایی که میگین در حد این مشاور لاس میزدن

یا خدا  اون طرف باید بهش اینو میگفتد

آقای محترم قبل از اینکه پیام رو بفرستید لطفا چشم هاتون رو باز کنید و ببینید  به پیوی چه کسی می‌فرستید تا دچار اشتباه نشید و پشت سر هم تو پیوی بنده نفرستید

اشتباه شده😖

یا خدا اون طرف باید بهش اینو میگفتدآقای محترم قبل از اینکه پیام رو بفرستید لطفا چشم هاتون رو باز کن ...

این یه تیکشه چندین صفحه پشت سرهم دقیقا همینا بودش

و اینکه عزیزم! اون دختر دیگه خودشم درگیر احساسات شده بوده و خب مسلما خوشش میومده و فکر میکرده که فقطم با این اینجوری میحرفه

میگم یک سال تمام رو مخ دانش اموزش کار کرده و اخرش اینجوری میحرف خب

واقعا حس نمیکنم اون استادهایی که میگین در حد این مشاور لاس میزدن

در این حد نبود داشت پیرفته میشد خود دخترم متوجه شدیهو بهش میگفت

... جانم . قربونت ‌. فدات شم من .  عزیزم . جون دلم . لعنتی🤐. فدات.

فداااااااای تو بشم مممممن (صداشو میکشید)

این یه تیکشه چندین صفحه پشت سرهم دقیقا همینا بودشو اینکه عزیزم! اون دختر دیگه خودشم درگیر احساسات شد ...

اوه عجب شیطانی هست