2777
2789
عنوان

اگر بدون مامانم بریم سفر زشته😐

101 بازدید | 11 پست

پدرم اسفند فوت شد😭

مامانم تنها بود خونشونم بزرگ هست

مامانم گفت شماهم مستاجرین منم تنهام بیاید پیش من

ما رفتیم از خرداد اونجاییم

مامانم یکبار رفت شهرستان دورر ( سرخاک پدرم) که همه فامیلامون هستن

۲۰ روز موند 

و برای سال هم باید بره ۲۰ روز میمونه خونه دوتا داداشمم اونجاست

یکبارم با خواهرش رفت شمال ۱۵ روز موند

من از پارسال جایی نرفتم

حالا عید هفته دوم رو همسرم گفت ۵روز بریم شمال

ضمن اینکه ما پیش مامانم اصلا پرایوسی نداریم همش مجبوریم سیخ بشینیم دورهم و هرچی مامانم تلوزیون دوست داشت ببینیم و اخرهفته هاهم هرجا بریم باهمیم

گفتم یه ۵ روز خلوت کنیم

بعد هتل میریم اتاق جدا برای مامانم اصلا در وسعمون نیست

روم نمیشه بگم ولی دلم میخواد با همسر و دخترم تنها بریم 

خیلی حال روحیم بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمت کنه پدرتون رو، مادر شوهر منم انتظار داره هر جا بریم ببریمش مخصوصا اگه بیرون از شهر بوده یکبار نبردیمش هنوزم داره میگه منو نبردیم فلانی رو بردین،الان هم گفته هر جا برید مخصوصا زیارتی منم باید باشم چون یه ۳۰ میلیون کمک نقدی بهمون کرده البته به عنوان قرض،،شما هم اگه اونجا راحت نیستید پس چرا موندین 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

به نظرم از مادرت جداشو مستقل زندگی کن 

مادرت پیری هم داره تمام مسئولیت ها میوفته گردن تو باید خواهر برادرات هم مسئولیت بگیرن 

دوم میشه منت سر خودت و شوهرت 

سوم میخواد راحت باشید نمیتونید 

چهارم مادرت خانواده داره بچه های دیگه داره اونا بخوان بیان معذب میشید 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش از اول انقدر نزدیک نمی‌شدید

من با خونواده خودم تو یک ساختمون و طبقات جدا زندگی می‌کنم... بازم سخته... دیگه تو یه خونه بودن واقعا قابل تحمل نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
از همین میترسمچون به شدت همسرم عاطفیه

ناراحت نشو ولی اگه همین جوری پیش بری زندگیت داغون میشه واسه خودت و مادرت حدومرزمشخص کن ‌،خواهرشوهرمن ۸۰درصد جاهایی که میره مادرشم باید ببره مسافرت  گردش مهمونی حتی خونه پدرشوهرشم بره مادرشوهرمو دعوت میکنن چون میدونن با هم هستن اینا حتی یه شام بیرون بخواد بخوره یا بخره خونش بخوره مادرشم باید باشه ولی شوهرمن خوشایندش نیس ازاول جوری تا کرد ازماانتظار نداره ، یعنی راستش اصلا باماحال نمیکنه یه چندبارگفتیم بیا باهم بریم مسافرت یا گردش چون دخترش نبود نیومده