2777
2789
عنوان

اینو گذاشتم پروفایلم گیر داد تا آخرش زهر مار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 66 پست
اره چه اشکال داره جرم که نداره

شما خودت از خانواده شوهر اسی ای درگیر پارانوییدی عزیزم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
یا خدا این دیکه کیه به شعر فردوسی هم کار داره؟حالا مثلا کجاش بده؟چه منظور بدی داره؟

میگ ممکنه کسی کس رو ک ...و ...س   بخونه 

اول پیام داد بهم بیرون بود ‌با ملایمت و مهربونی کفت پاک کن 

من چون پیامشو ندیده بودم 

اومد خونه گفتومگه پیاممو نخوندی .گفتم ن چی بود .و بقیه حرفا ک توتاپیک گفتم

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز سیاست میخواد ؟دیگ ی مصرع شعر ک خیر سرش مهندس ه منم لیسانسم باید سر این بحث کنه فردا روزی بچه دا ...

ناراحت نشی اینجور آدم ها خوب نمیشن وقت بچه نیار نیار من دوتا آوردم غلط کردم آوردم فکر میکردم اخلاقش درست میشه که نشد

شعر فردوسیو عوض کنه؟!!!😐

خود فردوسی توی اون زمان اینقدر فکرش بسته نبوده که بخواد به این چیزا فکر کنه

چرا بعضیها بجای پیشرفت ذهنی پسرفت کردند

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه؟ اگه از این آدم بچه بیاری گاوی!

این ادم ذهن خودش با ک.ص پر شده برا همین شعر با معنی و فضیلت فردوسی رو نمیتونه بفهمه و شبیه ک.ص میبینه متاسفانه شوهر منم اوایل ازدواج اینجور بود مثلا دستم میخورد یجا درد میومد جیغ میزدم میگفت جیغ نزن جیغ مال زنای جن..ده موقع سکسه بقیه تحریک میشن😐 بعدا فهمیدم هر روز فیلم سوپپرر میدیده

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

ولی خدایی منحرف کنندس

جدی 😑 البتهواینم بگم خانواده شوهرم همشون زیر دیپلمن

خود فردوسی توی اون زمان اینقدر فکرش بسته نبوده که بخواد به این چیزا فکر کنه چرا بعضیها بجای پیشرفت ذ ...

تازه فتحه هم داره😑

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
بچه؟ اگه از این آدم بچه بیاری گاوی!این ادم ذهن خودش با ک.ص پر شده برا همین شعر با معنی و فضیلت فردوس ...

جدا شدی؟

من به حالت شوخی گفتم ولی شما شعور و شخصیتت خیلی پایینه نمیتونم چیزی بگم

این چیزا بنظرم شوخی نداره 

اره عزیزم شما معلومه با اصالت و با شخصیتی😂