2777
2789
دشمنت شرمنده گلم نه خدایی این بار اصلا قصدشو نداشتیم معمولی بود رابطه تقریبا هفته ای یکی دوبار جلوگی ...

اتفاقا اونایی که توی اقدامن باردار نمیشن، اینایی که ناخواسته ان وقتی که بهش هم فکرنکنن یهویی پیش میاد عین مامان من 😂

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

میگن وقتی اولاشه کمرنگ نمیدونم

من سر بارداری دومم از این کمرنگ تر بود الان دخترم سه سالشه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا اونایی که توی اقدامن باردار نمیشن، اینایی که ناخواسته ان وقتی که بهش هم فکرنکنن یهویی پیش میا ...

دقیقااا همینطوره !!! سر دختر اولم بعد سه ماه اقدام شد دومی هم بعد دوماه ، اما این بار اصلااا بدون هدف و قصد بوده اگه باشه البته 🫢🫢🫢🫢🫢 هرچی خدابخواد

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من دوبار تست زدم دوتا کمرنگ بودن

ببین الان هورمون hcg مقدارش پایینه چون اولاشی  اگه بخوای پررنگ تر شه اولا سه چهار روز صبر کن دوما اول صبح تست بده 

دقیقااا همینطوره !!! سر دختر اولم بعد سه ماه اقدام شد دومی هم بعد دوماه ، اما این بار اصلااا بدون هد ...

اگه روح نداره ک میشه سقط کرد

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

اگه روح نداره ک میشه سقط کرد

عواقب خیلی بدی داره هدیه ی خداست