2777
2789

من ۲۱ سالمه از ۱۱سالگی پریود شدم 

تا ۱۷سالگی ۷ روز پریود بودم و خونریزی به نسبت زیادی داشتم پریودیم هم خیلی دردناک بود 

ولی یواش یواش از ۱۹ سالگی پریودم کم شد مثلا شد ۵ روز بعد شد ۴ روز 

الان پریودیم اصلا درد نداره و تقریبا ۲ روز پریودم روز سوم چهارم فقط لکه خیلی کمه طوری که پد نمیزارم 

میترسم زود یائسه شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم خدا نکنه شاید تنبلی تخمدان گرفتی چون منم یواش یواش به جایی رسیدم که چن ماهی ی بار فقط لکه بی ...

چند ماه پیش رفتم گفت کیست خونی داری 

ولی من هر ماه پریود میشم 

اما خونریزی م کم شده 

یعنی ممکنه اول نداشته باشی بعدا بگیری؟

چند ماه پیش رفتم گفت کیست خونی داری ولی من هر ماه پریود میشم اما خونریزی م کم شده یعنی ممکنه اول ندا ...

آره تنبلی تخمدان هم یه اختلال هست ک با استرس زیاد و تغذیه نامناسب و افزایش و کاهش وزن میاد سراغ آدم و باید بری دارو بخوری 

آره تنبلی تخمدان هم یه اختلال هست ک با استرس زیاد و تغذیه نامناسب و افزایش و کاهش وزن میاد سراغ آدم ...

من از زمانی که پریود شدم شروع کردم به چاق شدن 

الان چند ماهه رژییم 

من فکر میکردم چون وزنم رفته بالا پریودیم کم شده 

اما الان تقریبا ۱۶ کیلو کم کردم هنوز تو همون وضعیتم 

۲ روزه پاک میشیم اونم کلی زعفرون دم کرده میخورم  

من از زمانی که پریود شدم شروع کردم به چاق شدن الان چند ماهه رژییم من فکر میکردم چون وزنم رفته بالا پ ...

اشکال نداره عزیزم منم با این که وزنمو کم میکردن اما باز منظم نمیشد در کنار کاهش وزن باید یه مدت دارو هم بخوری پیاده روی تا کم کم خوب بشی بعدم استرس نداشته باش

اشکال نداره عزیزم منم با این که وزنمو کم میکردن اما باز منظم نمیشد در کنار کاهش وزن باید یه مدت دارو ...

من دقیقا تو ۱۹ سالگی استرس شدیدی روم بود طوری که پریودم رو یادم می‌رفت 

از همون موقع درد پریودی نداشتم و زود پاک میشدم 

هر ماه میشم حتی یک روز هم جلو ميندازم ولی کمه 

من دقیقا تو ۱۹ سالگی استرس شدیدی روم بود طوری که پریودم رو یادم می‌رفت از همون موقع درد پریودی نداشت ...

خب بخاطر استرس هم میشه دیگه گلم برو دکتر حل میشه البته تنبلی تخمدان اگه بگیری باید دارو بخوری و شاید همیشه باهات باشه تا بعد از بچه دار شدن از بین میره