2777
2789
عنوان

دوستان برای عید کیش آب و هوا چطوره بریم سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 32 پست
من جنوبم الان هوا خوبه تو نوروز هم هوا خوبه برا ما گرم نیست شمارو نمیدونم آفتاب هست اما انچنان ک وحش ...

عههه پس خوبه اینجوری

فقط موندم چون ماه رمضون هست و شبای قدر هم ک اوایل عیده حال و هوا چجوریع

ولی گلی اگر ترکیه با قطار برید مثل کیش درمیاد هزینه هاش

و ارزشش خیلی بیشتره 

ولی درکل کیش عید آب و هواش خوبه ، ولی اگر اسفند برید خیلی بهتره

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین هزینه کیش به خدا با استانبول یه کم فرق داره . کیش خیلی گرونه خیلی شلوغه عید . اگر اهلش هستی این ...

اتفاقا نظر من همین بود بریم وان بعد با هواپیما بریم استانبول

ولی چون تو عید میخوایم بریم میترسم ک سختمون باشه هتل پیدا کردن و اینجور چیزا

ولی خب با تور خیالمون راحته ک همه چی رزوه

تور های استانبول برای عید بالای ۴۰ میلیونه

اتفاقا نظر من همین بود بریم وان بعد با هواپیما بریم استانبولولی چون تو عید میخوایم بریم میترسم ک سخت ...

نه نه نگران نباش اصلا اونجا پره هتله ما بدون تور رفتیم چه کاریه پول بدی به تور

ولی گلی اگر ترکیه با قطار برید مثل کیش درمیاد هزینه هاشو ارزشش خیلی بیشتره ولی درکل کیش عید آب و هوا ...

ترکیه عزیزم با قطار میتونیم بریم وان ک تحقیق کردم میگن ارزش رفتن ندارع برای خرید فقط خوبه

من استانبول دوس داشتم بریم ک اونجا خیییلی گرونه تور هاش برای عید بالای ۴۰ میلیونه

ترکیه عزیزم با قطار میتونیم بریم وان ک تحقیق کردم میگن ارزش رفتن ندارع برای خرید فقط خوبهمن استانبول ...

آخه گلی حقیقتا کیش چیزی نداره واقعا ، همش تفریحیه که هزینه بره یعنی اگر واقعا بخواهید لذت ببرید از سفر ممکنه همون ۴۰ تومن هزینه بشه براتون توی کیش

اونجوری حداقل یک شکور دیگه رو می‌رید 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آخه گلی حقیقتا کیش چیزی نداره واقعا ، همش تفریحیه که هزینه بره یعنی اگر واقعا بخواهید لذت ببرید از س ...

من از خدااااامه بریم یه کشور دیگه ولی خب فداتشم میترسم پولمون کم باشه نشه لذت برد

من از خدااااامه بریم یه کشور دیگه ولی خب فداتشم میترسم پولمون کم باشه نشه لذت برد

می‌دونم عزیزم حق میدم بهتون

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید 

پیشنهادی اینه بایک آژانس مسافرتی تماس بگیرید میزان پولی که میخواهید هزینه کنید رو بگید شاید بهتون ایده های خوبی داد

مثلا ارمنستان هم گزینه خوبیه