2777
2789
عنوان

حس ششم هستم🌴

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 141 پست
عزیز دلمی مرد محترم شوخ طبع دست و دلباز اهل زندگی و کارشمارو بسیار دوست داره و شما شخصیت مظلومی داری ...

ممنون میشم ویژگی طرف مقابلم و اینکه باهام ازدواج میکنه یا ن

فصل تولدمم اگر دلت خاست بگو لطفا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلمی مرد محترم شوخ طبع دست و دلباز اهل زندگی و کارشمارو بسیار دوست داره و شما شخصیت مظلومی داری ...

عزیزم لطفا به من بگو تاعید نامزد میکنم باعشقم؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹

اسما و شوهرش زندگیشون چطوره؟ طلاق میگیرن یا میمونن، اسما زن قبلی شوهرمه، تازگی ها هم همش میخواد دختر ضوهرمو نگه داره، یعنی واقعا دلش تنگ میشه میخواد نگه داره یا نقشه ای تو سرشه؟ ترو خدا حواب بده، خواستی هماهنگ شیم عکسشو بهت بدم بیشتر بهم بگی

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

اره همه میگن دلم پاکه و مظلومم🥰

شغل مهرشاد رو میدونی چیه؟یعنی واقعا ازدواجم با همونه؟ کلا شغل همسرم چیه؟اسمش 

مرسی عشقم ۱۴ تا صلوات به نیابت از شما برای فرج و ظهور آقا

حس خیای خوبی بهتون دارم 😍🦋🌱✨عزیزم اگه مشکلی نیست برا نامزدیمم بگو اینکه کی خواستگار میاد و اصلا چ ...

قربون شما بشم من نظر لطفتون هست حتمااا

بر خلاف گذشته سختتون با نامزد شدنتون یه مرد بسیار عالی همچی عوض خواهد شد و مادرتون خیلی خوشش میاد از اون آقاپسر و موافقت اصلی با مادره پدرتون یه مقدار سر نامزدیتون مخالفت میکنه که رفع میشه با یه فرد بسیار عالی و عاقل

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡

رلیم همین دیشب کات کردیم ... بنظرت هنوز بهم فکر میکنه ؟ برمیگرده ؟من کات کردم باهاش...

از شما اصلا دلگیر نشده انگار منتظر شماست ک برگردید

قربون شما بشم من نظر لطفتون هست حتمااابر خلاف گذشته سختتون با نامزد شدنتون یه مرد بسیار عالی همچی عو ...

جوابم میدی ؟  

حس همکارم به من چیه ؟ 

سهم دعای امروزم رو ازتون التماس کنم حتی یک صلوات

از شما اصلا دلگیر نشده انگار منتظر شماست ک برگردید

عزیزم منم بگو 

با عشقم تاعید نامزد میکنیم؟؟؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
حست نسبت به همکارم آیا حسی داره بهم

همکارتون زیادی با همه گرم میگیره انگار مرد متشخصی هستند اما رفتاراشون از روی مهربانی و خونگرمی هست

ظاهر رضارو توصیف کن،رضا به من حسی داره و بهم فکر میکنه؟میاد خواستگاری؟کی میبینمش؟

موی مشکی تیره 

پوست گندمی 

خوش خنده 

بله فکر میکنه

به زودی خبر هایی ازش میشنوید