2777
2789
عنوان

حس ششم هستم🌴

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 141 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تمدید میشم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

عزیزم حست میگه اون ادما از رندگیمون بزودی گم میشن میرن؟!

سلام عزیز دلم

میرن اما انگار یه مردی رو میبینم اطرافتون که باعث میشه اینا بیشتر بمونن انگار دلش با حذف این آدما نیست

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡

آره عزیزم خیلی زیاد ، خودم اردیبهشت ماهی هستم شاید اردیبهشت برای همین اومده به ذهنتون ، میشه دوباره ...

بله عزیزم باردار میشید و دقیقا توی بهار 

سلام عزیز دلممیرن اما انگار یه مردی رو میبینم اطرافتون که باعث میشه اینا بیشتر بمونن انگار دلش با حذ ...

سلام میشه لطفا به من بگی چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

سلام عزیز دلممیرن اما انگار یه مردی رو میبینم اطرافتون که باعث میشه اینا بیشتر بمونن انگار دلش با حذ ...

سلام جانم 

دقیقااااا😍❤️❤️❤️زدی به هدف 

اون پدرمه ،پدر بی عقلم اخه میدونه بیشتر مامانمو اذیت میکنن واسه همین 

چرا نمیخواد برن چرا میخواد همیشه باشن اطرافمون ؟؟!

I love mam0
سلام عزیزم شما خانم هنرمند شخصیت مستقلی دارید حس مهدی دوست داشتن هست و از این استقلال شما خوشش اومده ...

حس الان z بهم چیه ( پسره) 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
سلام میشه لطفا به من بگی چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

سلام عزیز دلم

برای ازدواج عجله نکنید 

آدم خوبی رو خدا براتون کنار گذاشته

دقیقا همون مدلی که توی ذهنتونه

سلام جانم دقیقااااا😍❤️❤️❤️زدی به هدف اون پدرمه ،پدر بی عقلم اخه میدونه بیشتر مامانمو اذیت میکنن واس ...

قربونت برم عزیزم

پدرت هنوز اون هارو درست نشناخته و تا ضربه نخوره متوجه نمیشه