2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته! این چهار شهر در ایران هر کدام ویژگی‌ها و موقعیت‌های جغرافیایی خاص خود را دارند. بیایید به ترتیب به هر کدام اشاره کنیم:

1. **بروجرد**:

- **استان**: لرستان

- **توضیحات**: بروجرد یکی از شهرهای بزرگ و تاریخی استان لرستان است. این شهر به خاطر صنایع دستی و فرهنگ غنی‌اش شناخته شده است.

2. **بروجن**:

- **استان**: چهارمحال و بختیاری

- **توضیحات**: بروجن شهری در استان چهارمحال و بختیاری است که به خاطر طبیعت زیبا و محصولات کشاورزی‌اش معروف است.

3. **بیرجند**:

- **استان**: خراسان جنوبی

- **توضیحات**: بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است و به خاطر تاریخ و فرهنگ غنی‌اش شناخته می‌شود. این شهر همچنین به عنوان یکی از مراکز تولید زعفران معروف است.

4. **بجنورد**:

- **استان**: خراسان شمالی

- **توضیحات**: بجنورد مرکز استان خراسان شمالی است و به خاطر طبیعت زیبا و جاذبه‌های گردشگری‌اش شناخته می‌شود.

هر کدام از این شهرها ویژگی‌های خاص خود را دارند و می‌توانند مقصدهای جالبی برای سفر باشند. اگر سوال دیگری داری یا به اطلاعات بیشتری نیاز داری، خوشحال می‌شم که کمک کنم! 😊

من هنوز فرق دیسکو کاباره رو نمی دونم فرق مسجد و حسینیه رو هم نمی دونم کلا ندونیم بهتره

دیسکو و کاباره یکی هستن 

دیسکو و کلاب فرق دارن😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎